Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εύβοια: Προσπάθησε να πνίξει την σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

   Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους, έπεσε μία γυναίκα σε περιοχή της Χαλκίδας, στην Ε...

  



Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους, έπεσε μία γυναίκα σε περιοχή της Χαλκίδας, στην Εύβοια.



Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη τις πρώτες ώρες του 2023, όταν το ζευγάρι καβγάδισε έντονα και ο άνδρας κινήθηκε απειλητικά εναντίον της συζύγου του.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο σύζυγος, ο οποίος είναι διασώστης του ΕΚΑΒ, δεν δίστασε να τυλίξει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της μητέρας των παιδιών του, προσπαθώντας να την πνίξει.

Η γυναίκα στην προσπάθειά της να τον κάνει να σταματήσει, άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να την ακούσουν τα παιδιά, τα οποία βρίσκονταν στο δωμάτιο τους. Ωστόσο, απτόητος ο δράστης συνέχισε να βιαιοπραγεί εναντίον της συζύγου του ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους.

Όταν η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της, εκείνος προφανώς φοβισμένος έφυγε από το σπίτι και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την έκβαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.