Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επικοινώνησε με την οικογένειά του Κωνσταντίνου ο βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας

   Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του βασιλιά Κωνσταντίνου από τη Μητρόπολη Αθηνών και πολλοί εκπρόσωποι βασιλικ...

  



Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του βασιλιά Κωνσταντίνου από τη Μητρόπολη Αθηνών και πολλοί εκπρόσωποι βασιλικών οικογενειών θα δώσουν το παρών.

Ο βασιλιάς Κάρολος, ξάδελφος του Κωνσταντίνου βάσει πρωτοκόλλου δε θα παραστεί, ωστόσο σύμφωνα με το Star επικοινώνησε με τη σύζυγο του Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία και με τον γιο του, Παύλο, εκφράζοντας τη θλίψη του για τον θάνατο του ξαδέλφου του Κωνσταντίνου.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθει στην κηδεία ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, τον οποίο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει βαπτίσει και εκείνος βάφτισε με τη σειρά του τον γιο του Παύλου.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται να φτάσουν στην Ελλάδα τα 9 εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ενώ ήδη στην Αθήνα βρίσκονται τα 5 παιδιά του, η σύζυγος του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη.

Στην κηδεία του τέως βασιλιά ενδεχομένως να παραστούν μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας και της Δανίας, αφού η Άννα Μαρία είναι αδελφή της βασίλισσας Μαργαρίτας και της πριγκίπισσας Βενεδίκτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.