Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόμβα από τον Βασίλη Τσιάρτα.... Θα είναι υποψήφιος με την «Εθνική Δημιουργία» Τζήμερου - Κρανιδιώτη!

  Υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές αναμένεται να είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης, Βασίλης Τσιάρτας ο οποίος κατ...

 



Υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές αναμένεται να είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης, Βασίλης Τσιάρτας ο οποίος κατεβαίνει με το κόμμα «Εθνική Δημιουργία».

Ο Βασίλης Τσιάρτας συναντήθηκε την Τρίτη (17/1) με τον Θάνο Τζήμερο και τον Φάηλο Κρανιδιώτη που τον καλωσόρισαν στο κόμμα με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην πρώτη γραμμή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ τον διακεκριμένο διεθνή ποδοσφαιριστή και θαρραλέο πατριώτη, Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος θα αγωνιστεί μαζί μας ως υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, υπερασπίζοντας το εθνικό συμφέρον, τις φιλελεύθερες ιδέες και την ανάγκη μεταρρυθμίσεων στην χώρα, με το ίδιο πάθος, επιμονή και αποτελεσματικότητα που επέδειξε ως αθλητής, φέρνοντας την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Βασίλης Τσιάρτας γεννήθηκε στη Βέροια το 1972. Από την εφηβική ηλικία, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Στα δεκαπέντε του, εργαζόταν ήδη ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στις ομάδες της Αλεξάνδρειας και μετά της Νάουσας, ξεχωρίζοντας για την ευφυΐα και την τεχνική του. Το 1992 πήγε στην ΑΕΚ και το 1996 συνέχισε την καριέρα του στη Σεβίλλη της Ισπανίας. Παράλληλα ήταν μέλος των εθνικών ομάδων: Παίδων, Νέων, Ελπίδων και Ανδρών. Στην Εθνική Ανδρών αγωνίστηκε επί μία δωδεκαετία (1994-2005), έχοντας συνολικά 70 συμμετοχές και 12 τέρματα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του EURO 2004. Εκτός από την τεχνική, διακρίθηκε και για το ήθος του. Δεν αποβλήθηκε ποτέ. Υπηρέτησε τη θητεία του στον Στρατό Ξηράς. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.