Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρικ: Πώς να ανοίξεις το βάζο με τη μαρμελάδα που δεν ανοίγει με τίποτα

Δεν υπάρχει κάποιος που να μην την έχει πατήσει και να έχει μείνει με τη... λιγούρα, επειδή εκείνο το βαζάκι με τις ελιές, τη μαρμελάδ...


Δεν υπάρχει κάποιος που να μην την έχει πατήσει και να έχει μείνει με τη... λιγούρα,




επειδή εκείνο το βαζάκι με τις ελιές, τη μαρμελάδα, το μέλι και ό,τι άλλο, δεν άνοιξε ποτέ.

Πόσοι δεν έχουν παλέψει στην κουζίνα βάζοντας το ένα πόδι για αντίσταση πάνω στον πάγκο, εγκλωβίζοντας το βαζάκι ανάμεσα στα πόδια του, επιστρατεύοντας πετσέτες και τραπεζομάντιλα και φυσικά... σιχτιρίζοντας τον ύποπτο, αυτόν δηλαδή που τελευταίος το είχε ανοίξει άρα και τελευταίος το είχε κλείσει βάζοντας όλη του τη δύναμη.

Ας αφήσουμε, όμως, στην άκρη και τα νεύρα και τα κασκαντεριλίκια, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθείτε με το βάζο σπασμένο, τη μαρμελάδα χαμένη και πιθανότατα τα δάχτυλά σας σκισμένα.




Για να ανοίξει το βαζάκι με τη μαρμελάδα δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος. Και ένα βαθύ μπολ, μια πετσέτα και ζεστό νερό. Ζεστό όχι καυτό γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσει το βαζάκι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το ζεστό νερό στο βαθύ μπολ και να βάλετε μέσα το βαζάκι με τη μαρμελάδα, με το καπάκι προς τα κάτω.

Υστερα από πέντε λεπτάκια βγάζετε το βάζο με τη μαρμελάδα από το μπολ και με τη βοήθεια της πετσέτας γυρνάτε το καπάκι και... φλοπ, άνοιξε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.