Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλεία: Πατέρας και γιοι στην Αμαλιάδα «ρήμαζαν» στάνες – Έκλεβαν κατσίκες, κότες, κουνέλια, αρνιά

  Φόβος και τρόμος είχαν γίνει πατέρας και γιοι στην Αμαλιάδα, οι οποίοι έκλεβαν ζώα σε περιοχές γύρω από την κωμόπολη της Ηλείας. Ειδι...

 



Φόβος και τρόμος είχαν γίνει πατέρας και γιοι στην Αμαλιάδα, οι οποίοι έκλεβαν ζώα σε περιοχές γύρω από την κωμόπολη της Ηλείας.



Ειδικότερα, οι φερόμενοι ως δράστες είχαν «χτυπήσει» αγροκτήματα σε Κεραμιδιά, Άγιο Ιωάννη, Αυγείο, Αρχαία Ήλιδα και Αμαλιάδα, μεταφέροντας τα ζώα τους με ΙΧ επιβατηγό σε αγρόκτημα που τους ανήκε στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας. Πρόκειται για έναν πατέρα 62 ετών και τους δυο γιους του 23 και 19 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση. Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις ζωοκλοπών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η δράση τους είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου στην περιοχή Σαρακίνα Αμαλιάδας έκλεψαν μια κατσίκα. Ακολούθησε η κλοπή επίσης δύο γιδών από αγρόκτημα στην Κεραμιδιά, ενώ το μεγάλο «χτύπημα» το έκαναν σε στις αρχές Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, στον Αγ. Ιωάννη έκλεψαν 50 κουνέλια, μια γίδα, δύο αρνιά, μια κότα με 12 κλωσόπουλα και μισό τσουβάλι ζωοτροφή συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, στο Αυγείο από στάβλο αφαίρεσαν 17 κατσίκια και 13 γίδες αξίας 3.500 ευρώ, στη Σαρακίνα Αμαλιάδας πήραν πέντε προβατίνες και 18 κότες και τέλος σε αγρόκτημα πλησίον του δικού τους έκλεψαν δύο γίδες…

Οι έρευνες των αστυνομικών βοήθησαν στη συγκέντρωση στοιχείων για το μέσο μεταφοράς τους, ένα ΙΧ επιβατηγό και τους δρόμους διαφυγής, ενώ σε έρευνα στο αγρόκτημά τους βρέθηκε το όχημα με ίχνη ζώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.