Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Ο Μητσοτάκης μας λέει ότι «ξαφνικά μια νύχτα θα δούμε την πικρή αλήθεια»

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφουν τα τούρκικα ΜΜΕ, υποστήριξε ότι η Τουρκία βρίσκεται σε «φρενίτιδα προκλήσεων» και ε...

   



Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφουν τα τούρκικα ΜΜΕ, υποστήριξε ότι η Τουρκία βρίσκεται σε «φρενίτιδα προκλήσεων» και είπε: «Όσοι φωνάζουν ότι τάχα θα έρθουν ξαφνικά ένα βράδυ μπορεί να ξυπνήσουν μια νύχτα και να πέσουν στην πικρή πραγματικότητα».

Μηνύματα στην Τουρκία έστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην εκδήλωση του κόμματός του στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η Τουρκία ενεργεί σε «προκλητικό παροξυσμό» και είπε, «Ωστόσο, όσο η Άγκυρα υψώνει τη φωνή της, τόσο περισσότερο θα βυθίζεται στη διεθνή απομόνωση. Κανείς, κανείς δεν μπορεί να ξαναγράψει την ιστορία ή να ξανασχεδιάσει τη γεωγραφία».

«Παραμένουμε πιστοί στη Συνθήκη της Λωζάνης»

Ο Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η χώρα του αντιτίθεται στην «επιθετικότητα» και παραμένει «πιστή» στο διεθνές δίκαιο και τη Συνθήκη Ειρήνης της Λωζάνης.

Δηλώνοντας ότι είναι «κλειστοί» στις απειλές, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Τους κρατάμε όμως πάντα ανοιχτούς σε παραγωγικές επαφές. Με άλλα λόγια, είμαστε και θα παραμείνουμε δύναμη ειρήνης, ευθύνης και νομιμότητας».

«Δεν υπάρχει διάλογος με το παράλογο»

Δηλώνοντας ότι είναι πάντα έτοιμοι για διάλογο, αλλά, δεν θα υπάρξει διάλογος με το παράλογο, ο Μητσοτάκης τόνισε: «Να σκεφτούν ότι μπορούν να ξυπνήσουν μόνο ένα βράδυ και να πάνε ξαφνικά στη σκληρή πραγματικότητα, όσο φωνάζουν ότι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα."

Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουν να προστατεύουν τα «εθνικά και ευρωπαϊκά σύνορα».
--
The Hellenic Information Team



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.