Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λυκουρέζος για Κωνσταντίνο: Ήμασταν προσωπικοί φίλοι προτού παντρευτεί την Άννα - Μαρία

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στο Mega για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου όπου και ήταν καλεσμένος. Ο γνωστός ποινικολόγος αρχικ...





Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στο Mega για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου όπου και ήταν καλεσμένος. Ο γνωστός ποινικολόγος αρχικά αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατούσε στη Μητρόπολη Αθηνών και το οποίο χαρακτήρισε συναισθηματικά φορτισμένο. «Ήταν όλα πάρα πολύ καλά οργανωμένα και πρέπει να πω πως και ο επικήδειος του Παύλου, ήταν σύντομος αλλά επίσης προκάλεσε συγκίνηση, στη μητέρα ιδίως, στη βασίλισσα Άννα - Μαρία» συμπλήρωσε ο κ. Λυκουρέζος.

Αναφορικά με το Τατόι είπε πως ο χώρος είχε επισκευαστεί επαρκώς. Ακολούθως απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα ήθελε να γίνει μία παλινόρθωση της μοναρχίας στη χώρα μας, ο ποινικολόγος απάντησε πως «δεν τίθεται τέτοιο θέμα, δεν ετέθη ποτέ, ούτε από τον ίδιο τον βασιλιά Κωνσταντίνο, από κανέναν».

«Ήμουν προσωπικός φίλος του βασιλιά, μία σχέση που χρονολογείται προ του γάμου του…δεν είχα ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά του, ιδίως με τον Παύλο που ζούσε στο εξωτερικό» επεσήμανε ο κ. Λυκουρέζος και σημείωσε πως δεν γνωρίζει εάν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά να θέλει να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα.

Αναφορικά με την πιθανότητα ο Παύλος να πολιτευτεί τόνισε πως «πιστεύω πως όχι γιατί νομίζω πως είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμούσε ούτε ο πατέρας του και δεν ξέρω για τον Παύλο, δεν το έχω συζητήσει ποτέ μαζί του».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.