Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν φοβόμαστε την Αμερική»... Τουρκία: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις «Έξω από το ΝΑΤΟ»

Πληθαίνουν οι διαδηλώσεις των πολιτών που επιθυμούν η Τουρκία να φύγει από τη Βορειοατλαντική Συμμαχία. Χθες, κέντρα διαδηλώσεων ήταν η Μερ...




Πληθαίνουν οι διαδηλώσεις των πολιτών που επιθυμούν η Τουρκία να φύγει από τη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Χθες, κέντρα διαδηλώσεων ήταν η Μερσίνα και το Εσκισεχίρ. Τα μέλη του κόμματος «Πατρίδα»/«Vatan» πήγαν στο κέντρο της πόλης και στις δύο πόλεις και έκαναν δηλώσεις στον Τύπο και έστησαν τραπέζια για συλλογή υπογραφών.

Ο πρόεδρος της επαρχίας Αλί Ριζά Τασντελέν διάβασε την σχετική ανακοίνωση στη Μερσίνα.

Ο Τασντελέν μίλησε για το αιματηρό παρελθόν του ΝΑΤΟ στην Τουρκία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μιλάμε για όπλα, αλλά βλέπουμε ότι το ΝΑΤΟ, που καίει το Κοράνι στη Σουηδία, βλέπουμε ότι είναι εχθρός της κουλτούρας και του πολιτισμού. Δηλώνουμε εδώ: το ΝΑΤΟ είναι η οργάνωση εκείνων που έκαψαν το Κοράνι». είπε.

Τόνισε με έμφαση ότι οι εκλογές του 2023 θα αποτελέσουν σημείο καμπής και μοιραίο έτος στον αγώνα της Τουρκίας ενάντια στο ΝΑΤΟ και τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, η Τασντελέν ολοκλήρωσε τα λόγια της ως εξής:

«Με αυτή την καμπάνια, υπό τον πρόεδρό μας Δρ. Ντογού Περιντσέκ ξεκινάμε τη συλλογή 100.000 υπογραφών για αυτό το έργο».

«Δεν φοβόμαστε την Αμερική»

Στο Εσκισεχίρ, τα μέλη του κόμματος ‘Vatan’ πήγαν στις πλατείες και διαμαρτυρήθηκαν για την καύση του Ιερού Κορανίου στη Σουηδία και ζήτησαν από την Τουρκία να φύγει από το ΝΑΤΟ.

Ο επαρχιακός γραμματέας Ισμαήλ Μπαϊρακτάρ είπε χαρακτηριστικά:

"Δεν έχουμε ένα περιστατικό που καίει μόνο το Κοράνι! Μπροστά μας, υπάρχει μια νοοτροπία σταυροφόρων που διεξαγάγει πόλεμο στον πολιτισμό, την ανθρωπότητα, τους αγίους, τα βιβλία!

Έχουμε ένα σουηδικό κράτος που προστατεύει τις οργανώσεις της τρομοκρατίας και είναι κατά του Κορανίου.

Έχουμε ένα ΝΑΤΟ που προστατεύει το σουηδικό κράτος, τροφοδοτεί τρομοκρατικές οργανώσεις και η Αμερική στοχεύει στην Τουρκία, Αμερική!» είπε ο Μπαϊρακτάρ.

«Ως ‘Κόμμα Πατρίδα’, δεν φοβόμαστε την Αμερική! Εμπιστευόμαστε το τουρκικό έθνος! Θα προστατεύσουμε τη Γαλάζια Πατρίδα μας, θα αναδείξουμε τη ‘Βόρεια Κύπρο’ στον κόσμο. Θα συνεργαστούμε με τη Συρία, θα τερματίσουμε το PKK. Θα κάνουμε Επανάσταση Παραγωγής, θα κάνουμε τη ζωή φθηνότερη! Θα ενωθούμε με το Ιράν, τη Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, την Κίνα, το Πακιστάν και τις Τουρκικές Δημοκρατίες της Κεντρικής Ασίας!», είπε στην ομιλία του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.