Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο με τους ληστές που ψέκασαν με πυροσβεστήρα φύλακα

   Ένα βίντεο που αποκαλύπτει το θράσος των τσιγγάνων ληστών της Θεσσαλονίκης, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται στις εικό...

  



Ένα βίντεο που αποκαλύπτει το θράσος των τσιγγάνων ληστών της Θεσσαλονίκης, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στις εικόνες του Thestival, οι δράστες κουβαλούν ένα χρηματοκιβώτιο που έχουν κλέψει από μαγαζί εμπορικού κέντρου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και για να απομακρύνουν τον φύλακα που τους κυνηγάει, τον ψεκάζουν με έναν … πυροσβεστήρα!

Τελικά βέβαια, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας. Τα μέλη της συμμορίας είναι τέσσερα και φέρονται να συγκέντρωσαν μέσα σε 12 ημέρες το ποσό των 228.000 ευρώ από διαρρήξεις και ληστείες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ξεκίνησαν τα «χτυπήματά» τους στις 18 Νοεμβρίου του 2021 και σε λιγότερο από δύο εβδομάδες έκαναν δύο διαρρήξεις και δύο ληστείες.

Φέρονται να διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις βάμβακος στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας και στην περιοχή της Χαλκηδόνας από τις οποίες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτια με λεία 200.000 ευρώ περίπου.

Λίγες ημέρες μετά, λήστεψαν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών και πήραν χρηματοκιβώτιο με 25.000 ευρώ. Τελευταίο τους χτύπημα ήταν στο κατάστημα με τον… πυροσβεστήρα.

Μπήκαν και πήραν ένα χρηματοκιβώτιο με 4500 ευρώ, το οποίο φαίνεται να κουβαλούν ενώ τους καταδιώκει ο φύλακας.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.