Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπλόκο σε ΜΚΟ που δεν καταθέτουν στοιχεία και ποινικά μητρώα των μελών τους - Μετά τη δήθεν "μικρή Μαρία" στον Εβρο

Μετά την υπόθεση Μπαϊντά τον περασμένο Αύγουστο, τη "μικρή Μαρία" που υποτίθεται ότι είχε πεθάνει από τσίμπημα σκορπιού, και όσα ...





Μετά την υπόθεση Μπαϊντά τον περασμένο Αύγουστο, τη "μικρή Μαρία" που υποτίθεται ότι είχε πεθάνει από τσίμπημα σκορπιού, και όσα αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες για τον ύποπτο ρόλο της και τα fake news, που είχε διασπείρει μέσω δύο ΜΚΟ, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, φαίνεται ότι περνά από δεύτερο έλεγχο τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.



Οι ΜΚΟ που έχουν εγγραφεί στο επίσημο μητρώο του αρμόδιου υπουργείου, είναι υποχρεωμένες σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταθέσουν τα στοιχεία και τα ποινικά μητρώα των μελών τους.

Σε περίπτωση που δεν το κάνουν, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής θα δίνει… κόκκινη κάρτα στις ΜΚΟ και στα μέλη της που δεν έχουν καταγραφεί, δηλαδή δεν θα επιτρέπεται η είσοδό τους σε δομές και κέντρα φιλοξενίας μεταναστών.

Oι επικεφαλής των ΜΚΟ αντιδρούν έντονα σε αυτό το τελεσίγραφο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς υποστηρίζουν πως έχουν μέλη που έχουν πάρει άσυλο, μεταφραστές, εθελοντές από χώρες του εξωτερικού, για τους οποίους είναι εξαιρετικά δύσκολο να προμηθευτούν τα ποινικά τους μητρώα.

Πηγή: www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.