Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βέροια: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό», λέει τώρα η τρελή!

   «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό», ισχυρίστηκε στις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 29χρονη ...

  



«Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό», ισχυρίστηκε στις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται οτι παραμονή Πρωτοχρονιάς σκότωσε το βρέφος της πετώντας το στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, στη Βέροια.

Η 29χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές πως «η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Την είχα στα πόδια μου, αφαιρέθηκα στο κινητό που κρατούσα στα χέρια μου και έπεσε στο νερό. Δε μπορούσα να πέσω στο νερό για να την βγάλω από μέσα. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν είχω κάνει. Την αγαπούσα πολύ την κόρη μου», είπε, ενώ υποστήριξε πως πήγε με την κόρη της στην προβλήτα του φράγματος του Αλιάκμονα για να παίξει.

Την ίδια στάση αναμένεται να κρατήσει και αύριο το πρωί που θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας. Σημειώνεται ότι αύριο το βρέφος θα είχε γενέθλια και θα γίνονταν ενός έτους.

Στο μεταξύ ο αδελφός της ανέφερε πως «αγαπούσε πολύ το παιδί της, κοιμόταν μαζί. Δε ξέρω τι την οδήγησε σε αυτήν την πράξη». Όπως υποστηρίζει ο αδελφός της κατηγορουμένης, η οποία αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, στο σπίτι που έμενε η 29χρονη με το μωρό, τη μητέρα και τον παππού της, το επισκεπτόταν κοινωνική λειτουργός, ωστόσο το τελευταίο διάστημα σταμάτησε τις επισκέψεις. «Δεν είχε έρθει από τον Αύγουστο, συνολικά έχουν έρθει δύο - τρεις φορές στο σπίτι. Η αδελφή μου έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή αλλά την είχε κόψει το τελευταίο διάστημα. Φαινόταν καλά και αγαπούσε το παιδί», αναφέρει.

Ο αδελφός της 29χρονης αδυνατεί να καταλάβει τι οδήγησε την γυναίκα στην αποτρόπαια πράξη, ενώ, όπως λέει, όταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έφυγε με το βρέφος από το σπίτι, δεν είπε στην οικογένειά της που θα πήγαινε. «Όταν γύρισε χωρίς το παιδί, ο παππούς πήρε αμέσως την αστυνομία. Μας έλεγε ότι εκεί που είναι το μωρό, είναι καλά και εμείς νομίζαμε ότι βρίσκονταν στον πατέρα του», σημειώνει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αδελφή του είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε Ψυχιατρική Κλινική, ενώ η τελευταία φορά ήταν όταν ήταν έγκυος. Η 29χρονη αναμένεται αύριο το πρωί να οδηγηθεί στον ανακριτή και, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε το πρωί της Τρίτης με την οικογένειά της, προκειμένου να ζητήσει ρούχα και προσωπικά της αντικείμενα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.