Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Bάνδαλοι... Κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και έβαλαν φωτιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων

  Μεγάλες καταστροφές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στους Σοφάδες στα Τρίκαλα προκάλεσαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης (19/1). Οι άγνωστοι αφ...

 



Μεγάλες καταστροφές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στους Σοφάδες στα Τρίκαλα προκάλεσαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης (19/1).



Οι άγνωστοι αφού αναρριχήθηκαν από στέγαστρο παραβίασαν παράθυρο αίθουσας στον όροφο του σχολείου και στη συνέχεια άναψαν φωτιά καίγοντας βιβλία και άλλα αντικείμενα.



Τον καπνό εντόπισαν περίοικοι που ειδοποίησαν άμεσα τόσο τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας όσο και την Πυροσβεστική χάρη στην άμεση παρέμβαση της οποίας η φωτιά δεν εξαπλώθηκε.

Ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χρήστος Αθανασόπουλος επικοινώνησε άμεσα με τον Δήμαρχο Σοφάδων Θάνο Σκάρλο ο οποίος έδωσε εντολή να προχωρήσουν τάχιστα ο καθαρισμός αλλά και η αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη φωτιά.

Να σημειωθεί ότι οι δράστες κατέστρεψαν το φιλέ του βόλεϊ ενώ αφαίρεσαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της.


Το πρωί της Παρασκευής ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Αθανάσιος Παππάς κατέθεσαν μήνυση κατ΄ αγνώστων στο Α.Τ Σοφάδων που ερευνά το συμβάν, καταγράφει μαρτυρίες περιοίκων ενώ προχώρησε και στη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων από το σημείο εισόδου στην αίθουσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.