Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έφτασε στα δικαστήρια η Ρούλα Πισπιρίγκου... Aρχίzει η δίκη για τον θάνατο του παιδιού της.

Στα δικαστήρια έφτασε πριν από λίγα λεπτά η Ρούλα Πισπιρίγκου. Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας κάθεται ...





Στα δικαστήρια έφτασε πριν από λίγα λεπτά η Ρούλα Πισπιρίγκου. Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας κάθεται σήμερα στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να αρχίσει η δίκη για τον θάνατο του παιδιού της.

Η ίδια, έως και σήμερα, αρνείται κατηγορηματικά ότι έβλαψε τα παιδιά της, ενώ ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για τη «μεγαλύτερη δικαστική πλάνη».

«Συνολικά οκτώ εν ενεργεία ιατροδικαστές θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισής της και μέσα από επιστημονικά δεδομένα θα καταδείξουν πως το εις βάρος της κατηγορητήριο είναι ανυπόστατο», δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας.

Ανεξάρτητα, πάντως, εάν η διαδικασία θα αρχίσει επί της ουσίας σήμερα, καθώς λόγω άλλων δικών που έχει ο συνήγορος υπεράσπισης αναμένεται να ζητήσει αναβολή, γεγονός είναι ότι άμεσα αυτή η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο θα αρχίσει να ξετυλίγεται ενώπιον δικαστών και ενόρκων.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως ήδη έχει υποβάλλει μια σειρά εγγράφων βάσει των οποίων θα ζητήσει αναβολή της έναρξης της δίκης η οποία έχει οριστεί για σήμερα, λόγω κωλύματος με τη συμμετοχή του σε άλλες δίκες οι οποίες αναβλήθηκαν πριν από τις γιορτές και για τις οποίες υπάρχει κίνδυνος ακόμη και παραγραφής. Μάλιστα, ο κ. Κούγιας προέβλεψε ότι η κ. Πισπιρίγκου δεν πρόκειται να παραπεμφθεί για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.