Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Aρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν έχει καρκίνο και θα πεθάνει σύντομα»

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC πρόβαλε συνέντευξη με τον αρχηγό της Κύριας Διεύθυνσης Κατασκοπείας του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανία...





Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC πρόβαλε συνέντευξη με τον αρχηγό της Κύριας Διεύθυνσης Κατασκοπείας του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, Κιρίλ Μπουντάνοφ, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε και σε όσα ακούγονται για την υγεία του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας πως πιστεύει ότι έχει καρκίνο και ότι θα πεθάνει σύντομα.



«Είναι άρρωστος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι σίγουρος πως έχει καρκίνο. Νομίζω ότι θα πεθάνει πολύ σύντομα. Είναι κάτι που εύχομαι να συμβεί γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά στο ABC.

Επίσης, ρωτήθηκε για τα πλήγματα σε αεροπορικές βάσεις (τον Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον τρεις παρόμοιες επιθέσεις, η τελευταία στις 26 Δεκεμβρίου), ωστόσο είπε (μιλώντας στα αγγλικά) ότι δεν μπορεί να απαντήσει σ’ αυτό το ερώτημα παρά μόνο μετά τον τερματισμό του πολέμου.

Επίσημοι Ουκρανοί αξιωματούχοι από την αρχή του πολέμου δεν παραδέχονταν ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας είχαν την οποιαδήποτε εμπλοκή σε δολιοφθορές, ιδιαίτερα στα αδιαμφισβήτητα εδάφη της Ρωσίας, ωστόσο δεν έκρυβαν τη χαρά τους όταν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Παρόλα αυτά, αμέσως μετά τη δήλωσή του αυτή, ο Μπουντάνοφ είπε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος» με αυτά τα γεγονότα. Στο ερώτημα, αν κάτι τέτοιο θα συμβεί και στο μέλλον, απάντησε λέγοντας «Ναι, νομίζω». Η δημοσιογράφος τον ρώτησε στη συνέχεια διερευνητικά: «Στα βάθη της επικράτειας της Ρωσίας;» «Όλο και πιο βαθιά, πιο βαθιά» απάντησε ο Μπουντάνοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.