Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοζάνη: «Μαϊμού» τεχνικός της ΔΕΗ άρπαξε πάνω από 7.000 ευρώ από γριούλα

   Εξιχνιάστηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Σερβίων και της Ασφάλειας Εορδαίας, η κλοπή που έγινε την περασμένη Π...

  



Εξιχνιάστηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Σερβίων και της Ασφάλειας Εορδαίας, η κλοπή που έγινε την περασμένη Πέμπτη σε περιοχή της Κοζάνης με θύμα μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη και δράστη έναν 37χρονο, ο οποίος της παρουσιάστηκε ως τεχνικός της ΔΕΗ.



Ο «μαϊμού» υπάλληλος επιχείρησης έπεισε την 81χρονη γυναίκα να τον βάλει στο σπίτι της με το πρόσχημα ότι υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος στον πίνακα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και της ζήτησε να βάλει ό,τι πολύτιμο είχε σε απόμερο σημείο, τάχα για να μην καούν σε περίπτωση που θα ξεσπούσε πυρκαγιά.

Η ανυποψίαστη γριούλα συγκέντρωσε στον χώρο που της υπέδειξε 7.300 ευρώ, δυο βιβλιάρια καταθέσεων και μια χρυσή αλυσίδα λαιμού, τα οποία ο δράστης κατάφερε να αρπάξει και να εξαφανιστεί. Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή η οποία διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, καθώς δεν έχει εντοπιστεί και οι αναζητήσεις συνεχίζονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.