Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποδεκατίστηκαν 63 Ρώσοι στρατιωτικοί - Η ρωσική αεράμυνα δεν κατάφερε να αποκρούσει τους πυραύλους Himars

Την 1η Ιανουαρίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εκτόξευσαν έξι πυραύλους HIMARS σε στρατόπεδο προσωρινής παραμονής του ρωσικού στρ;ατο...





Την 1η Ιανουαρίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εκτόξευσαν έξι πυραύλους HIMARS σε στρατόπεδο προσωρινής παραμονής του ρωσικού στρ;ατού στην πόλη Makiivka, 15 χιλιόμετρα από την πόλη Ντόνετσκ.

Δύο πύραυλοι καταρρίφθηκαν από τα συστήματα αεράμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι υπόλοιποι τέσσερις πύραυλοι αμερικανικής κατασκευής με κεφαλές ισχυρής εκρηκτικότητας έπληξαν το κτίριο της επαγγελματικής σχολής, στο οποίο βρίσκονταν Ρώσοι στρατιώτες.

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, σκοτώθηκαν 63 στρατιωτικοί.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας σημείωσε ότι θα παρασχεθεί η απαραίτητη υποστήριξη στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανέθεσε στον Υπουργό Άμυνας και στον Αναπληρωτή Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, μαζί με το Τμήμα Στρατιωτικής Αντικατασκοπείας (DVKR) και την Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας (TFR), να διεξαγάγουν συνολική έρευνα για το περιστατικό και να αναφέρουν εκτέλεση το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου.

Πρόσθετα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας και αεράμυνας μεταφέρονται στη Makiivka για την προστασία των εμπειρογνωμόνων που συμμετέχουν σε ερευνητικές ενέργειες, σημειώνουν τα ρωσικά δημοσιεύματα.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.