Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

50χρονος... Στραγγάλισε τη γυναίκα του στη Νίκαια και κάλεσε την αστυνομία - «Ελάτε σπίτι, την σκότωσα»

Σοκ προκαλεί το νέο έγκλημα στη Νίκαια με θύμα μια γυναίκα, ηλικίας 54 ετών, την οποία φέρεται να σκότωσε ο σύζυγός της μέσα στο σπίτι τους...





Σοκ προκαλεί το νέο έγκλημα στη Νίκαια με θύμα μια γυναίκα, ηλικίας 54 ετών, την οποία φέρεται να σκότωσε ο σύζυγός της μέσα στο σπίτι τους στην Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα, ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του.

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου» φέρεται να είπε ο 50χρονος, όταν κάλεσε την Άμεση Δράση, προκειμένου να ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα και θύτης είναι ελληνικής καταγωγής και έχουν ένα ανήλικο παιδί, το οποίο δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του φονικού.

Ο άνδρας προσήχθη και ανακρίνεται, ενώ στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει σημάδια στο λαιμό.

Η πρώτη εικόνα από την ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε η σορός της 54χρονης, κάνει λόγο για θάνατο που προήλθε από στραγγαλισμό. Ο 50χρονος φέρεται να έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του, προτού καλέσει την αστυνομία για να παραδοθεί, αφήνοντάς τη νεκρή με σημάδια στο λαιμό.

Προανάκριση για το άγριο έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Ο 50χρονος καθ' ομολογία δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.