Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μοσχάτο: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντα μέσα από το σπίτι του 50χρονου – «Θα σε σκοτώσω σήμερα»

  Το φως της δημοσιότητας βλέπουν δύο βίντεο ντοκουμέντα μέσα από το διαμέρισμα του 50χρονου στο Μοσχάτο. Τα πλάνα είναι από τα βίντεο που ...

 



Το φως της δημοσιότητας βλέπουν δύο βίντεο ντοκουμέντα μέσα από το διαμέρισμα του 50χρονου στο Μοσχάτο. Τα πλάνα είναι από τα βίντεο που έχουν εντοπιστεί στο κινητό της 47χρονης, η οποία συνελήφθη για τον θάνατο του ασφαλιστικού συμβούλου και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στα βίντεο καταγράφονται καρέ καρέ τα όσα συνέβησαν πριν ο 50χρονος βρεθεί απαγχονισμένος από τους αστυνομικούς. Στο ένα από τα βίντεο, που παρουσίασε η εκπομπή «Tlive», εμφανίζεται η 47χρονη να συνομιλεί με τον 50χρονο. Τον βρίζει και τον ρωτάει επανειλημμένως τι απέγιναν τα χρήματα που η ίδια, αλλά και συγγενικά της πρόσωπα, φέρεται να του έδωσαν για να τα επενδύσει.

«Θα σε σκοτώσω σήμερα. Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ, αλλά σήμερα θα σε σκοτώσω, γιατί έχω τελειώσει» ακούγεται να λέει 47χρονη. «Εγώ αν σε σκοτώσω θα πάω φυλακή. Γιατί θα σε σκοτώσω σήμερα» συνεχίζει και επαναλαμβάνει: «Εγώ σήμερα θα σε σκοτώσω».

«Πήρες από τα παιδιά μου λεφτά, από την μάνα μου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν σου έφταιγαν σε τίποτα. Ούτε ο αδερφός μου, ούτε ο συμπέθερος, ούτε οι υπόλοιποι. Για ποιον λόγο το έκανες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα. Είμαι αποφασισμένη. Θα σε σκοτώσω» λέει η 47χρονη.

«Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πώς…» της απαντά ο 50χρονος.


Στο δεύτερο βίντεο ακούγεται ο άνδρας να λέει στην 47χρονη «σκότωσε με» και τότε αυτή του λέει «σήκω επάνω». Μάλιστα η 47χρονη κρατάει στα χέρια της ένα σκοινί.

«Με τι ψυχή έφερες στον γιο μου αυτοκίνητο και ήταν άλλου. Αν το παιδί μου χτυπούσε στον δρόμο θα το έκλειναν μέσα. Ήταν ανασφάλιστο. Ξέρεις τι έγκλημα έκανες;», του λέει η 47χρονη και του λέει ξανά: «εγώ θα σε σκοτώσω».

Ο 50χρονος είναι καθισμένος σε έναν καναπέ, και φέρεται να μην μπορεί να κουνηθεί. Η 47χρονη συνεχίζει να τον απειλεί, κρατώντας το σκοινί στα χέρια, και του ζητάει να σηκωθεί. «Θα υποφέρεις όπως υποφέρουν πολλές οικογένειες» λέει η 47χρονη με τον άνδρα να ακούγεται με δυσκολία.

«Θα σε κρεμάσω» λέει η 47χρονη. «Κρέμασέ με» της απαντά. «Εγώ θα σε σκοτώσω γιατί δεν θα σου κάνει τίποτα η αστυνομία» συνεχίζει η 47χρονη και ξεσπά σε λυγμούς. «Θα σε σκοτώσω ρε». «Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή» λέει ο 50χρονος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.