Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΕΙ - ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ... Τελέστηκε την Λεμεσό το 49ο Μνημόσυνο του Αρχηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή!

Aν και αμαυρώθηκε από τα επεισόδια μεταξύ των εθνικιστών οπαδών του ΑΠΟΕΛ και των επίσης εθνικιστών οπαδών του Απόλλωνα Λεμεσού, το τεσσαρα...




Aν και αμαυρώθηκε από τα επεισόδια μεταξύ των εθνικιστών οπαδών του ΑΠΟΕΛ και των επίσης εθνικιστών οπαδών του Απόλλωνα Λεμεσού, το τεσσαρακοστό ένατο μνημόσυνο του αρχηγού της ΕΟΚΑ τελέστηκε κανονικά στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου.

Παρουσία του Υφυπουργού παρά τω προέδρω Πέτρου Δημητρίου, βουλευτών, εκπροσώπων των τοπικών φορέων και πλήθος Ελλήνων της Κύπρου, του μνημοσύνου προέστη ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος.

Στο τάφο του Διγενή τελέστηκε τρισάγιο. Επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε ο πρώην Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Ηλίας Λεοντάρης. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και Εθνικός Ύμνος.

Σε σημείο πλησίον του κρησφύγετου του Αρχηγού κι ενώ ομάδα ατόμων που αποβιβάστηκε από λεωφορείο που έφτασε από τη Λευκωσία κινείτο προς τον χώρο που τελείται το μνημόσυνο, σε κάποια στιγμή, προκλήθηκε ένταση.

Εν συνεχεία στο δρόμο καθώς και στο χώρο που βρίσκεται το κρησφύγετο και συγκεκριμένα κοντά στην είσοδο, προκλήθηκαν επεισόδια με άλλη ομάδα ατόμων, ενώ σημειώθηκαν και πετροβολισμοί. 

Δείτε το βίντεο από την προσέλευση των Ελλήνων πλησίον του κρησφύγετου του Αρχηγού στη Λεμεσό





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.