Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βάρη: Μπούκαραν σε κοσμηματοπωλείο φορώντας υγειονομικές μάσκες και γάντια – Χειροπέδες σε έναν 24χρονο

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες, στη Βάρη, 24χρονος για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική ομάδα, ληστεία κατά συναυτο...





Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες, στη Βάρη, 24χρονος για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική ομάδα, ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος, μαζί με ένα δεύτερο μέλος της συμμορίας, μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην περιοχή της Βάρης φορώντας υγειονομικές μάσκες και γάντια, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού τους ιδιοκτήτες (άνδρας και γυναίκα) και αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο κασετίνες με κοσμήματα. Στην συνέχεια τα τοποθέτησαν σε σακίδιο και σακούλα, και βγήκαν από το κοσμηματοπωλείο, όπου τους περίμενε το τρίτο μέλος της συμμορίας, που εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου.

Οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου με τη συνδρομή περίοικων κατάφεραν να εμποδίσουν τον 24χρονο να διαφύγει και έτσι οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο, τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε σακίδιο με μέρος των κλοπιμαίων.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην έδρα της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής, η οποία επελήφθη προανακριτικά. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι τρεις δράστες σύστησαν συμμορία με διακριτούς ρόλους μεταξύ των μελών της, και καλά οργανωμένο σχέδιο, με σκοπό τη διάπραξη ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Βάρης.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.