Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Καλάθι της Σαρακοστής»: Πρεμιέρα πιθανότατα στις 22/2 με νηστίσιμα

Λίγο πριν την Καθαρή Δευτέρα θέλουν εκτιμάται πως θα κάνει πρεμιέρα το «καλάθι του νοικοκυριού» που θα αφορά τη Σαρακοστή, στα πρότυπα αυτο...





Λίγο πριν την Καθαρή Δευτέρα θέλουν εκτιμάται πως θα κάνει πρεμιέρα το «καλάθι του νοικοκυριού» που θα αφορά τη Σαρακοστή, στα πρότυπα αυτού που εφαρμόστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ως επικρατέστερη ημερομηνία για την έναρξη του «καλαθιού της Σαρακοστής» εμφανίζεται η 22α Φεβρουαρίου, πέντε ημέρες, δηλαδή, πριν την Καθαρή Δευτέρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το συγκεκριμένο καλάθι θα ξεκινήσει με νηστίσιμα και σαρακοστιανά, ενώ όσο πλησιάζει η Μεγάλη Εβδομάδα θα εμπλουτιστεί και με κρέατα.

Το «σαρακοστιανό καλάθι» εκτιμάται πως θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι το Μεγάλο Σάββατο.

Για να εφαρμοστεί το εν λόγω νέο «καλάθι του νοικοκυριού» θα πρέπει να προηγηθεί η επέκταση του αρχικού μέτρου το οποίο λήγει στα τέλη Μαρτίου, πρόθεση την οποία έχει διακηρύξει ήδη ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης εκτίμησε σε συνέντευξη τύπου την περασμένη εβδομάδα ότι το «καλάθι του νοικοκυριού» θα παραταθεί τουλάχιστον κατά τρεις με τέσσερις μήνες (σ.σ. λήγει στο τέλος Μαρτίου) καθώς διατηρείται σε υψηλά επίπεδα ο πληθωρισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.