Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σαν σήμερα το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει τις εκλογές και 4 χρόνια αργότερα την ίδια μέρα η Βουλή ψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών...

Στις 25 Ιανουαρίου του 2015... νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα. Συγκεντρώνει το 36,34% των ψήφων και 149 έδρες. Δεν κατ...




Στις 25 Ιανουαρίου του 2015... νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα. Συγκεντρώνει το 36,34% των ψήφων και 149 έδρες. Δεν καταφέρνει, όμως, να κατακτήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία...

Όμως ύστερα από συνεννόηση με τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, συμφωνήθηκε η δημιουργία κυβέρνησης συνασπισμού, υποστηριζόμενη από τα δύο κόμματα. (Κάτι που επαναλήφθηκε και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015). 

Μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σχηματίστηκε η πρώτη Κυβέρνηση Τσίπρα. Για πρώτη φορά η πλειοψηφία των βουλευτών ορκίστηκε με πολιτικό όρκο. Η νέα Βουλή που προέκυψε συνήλθε στις 5 Φεβρουαρίου του 2015 και την επομένη μέρα εκλέχτηκε πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τέσσερα ακριβώς χρόνια αργότερα, η κυβέρνηση Τσίπρα που έχει ήδη υπογράψει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, την φέρνει για επικύρωση στην Βουλή... Είναι 25 Ιανουαρίου 2019 και με 153 ψήφου; βουλευτών το ανοσιούργημα που ξεπουλάει την Μακεδονία στους Σλάβους περνάει από την Βουλή... κόντρα στη Βούληση του Ελληνικού λαού.

Η Ελλάδα με την ψήφο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σε μία εύθραυστη, σαθρή και σιχαμένη πλειοψηφία, παραδίδει την Ελληνική ταυτότητα, τη γλώσσα της, την Ιστορία της, τον πολιτισμό της στους Σκοπιανούς.

Στις 15:00 το μεσημέρι επικυρώνεται από την ελληνική Βουλή η Συνθήκη των Πρεσπών με 153 ψήφους υπέρ, 146 ψήφους κατά και 1 παρών. Η πΓΔΜ λαμβάνει και επίσημα το όνομα "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας". Από τους 153 οι 145 είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι 8 "δανεικοί" από τους ΑΝΕΛ και το Ποτάμι... Για να θυμόμαστε ποιοί ψήφισαν, εκτός των 145 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι: Θεοχαρόπουλος, Κουντουρά, Λυκούδης, Παπαχριστόπουλος, Παπακώστα, Μαυρωτάς, Δανέλλης και Θεοδωράκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.