Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άρης: Μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ στη μνήμη του 19χρονου Άλκη

Ο Άρης υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της Basket League και οι οπαδοί του τίμησαν τη μνήμη του αδικοχα...




Ο Άρης υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της Basket League και οι οπαδοί του τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη ξεκινώντας μηχανοκίνητη πορεία από το σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο στο «Αλεξάνδρειο» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.



Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη δολοφονία που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα, οι οπαδοί των κίτρινων τιμούν με κάθε τρόπο τη μνήμη του Άλκη και το ίδιο έκαναν και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ.

Οπαδοί του Άρη συγκεντρώθηκαν στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης, ο οποίος επίσης ήταν οπαδός των κίτρινων, και άρχισαν μηχανοκίνητη πορεία προς το «Αλεξάνδρειο» στη μνήμη του, φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και κατά του αντιπάλου.

Παράλληλα, υπήρξαν συνθήματα και κατά της διαιτησίας στο ποδόσφαιρο, αφού η ομάδα τους έχει παράπονα και θεωρεί ότι αδικείται σε σχέση με άλλες ομάδες της Λίγκας.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.