Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αίγιο: Αστυνομικοί πάλεψαν με δράστες 16 διαρρήξεων μετά από καταδίωξη

  Σκηνές από ταινία δράσης διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε μια περιοχή της Αιγιαλείας, όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και...

 



Σκηνές από ταινία δράσης διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε μια περιοχή της Αιγιαλείας, όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα ύποπτο όχημα, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε με ελιγμούς.

Ύστερα από καταδίωξη, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα αλλά οι τρεις Έλληνες επιβάτες αντιστάθηκαν για να αποφύγουν τη σύλληψη, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν, αφού συνελήφθησαν μετά από ολιγόλεπτη πάλη. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν ένα ζευγάρι πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτου, μια χρυσή αλυσίδα, δυο ρολόγια, ένας ψηφιακός δέκτης, μια τηλεόραση, ένα κινητό, ένα σκούφο, ένα καπέλο, δυο ζευγάρια γάντια, δυο φορητοί πομποδέκτες, δυο κατσαβίδια, διάφορα προϊόντα, έγγραφα και 38 ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι τις τελευταίες 20 ημέρες, οι τρεις δράστες είχαν διαρρήξει 16 σπίτια και οχήματα σε περιοχές της Αιγιαλείας και της Κορινθίας, από τα οποία είχαν αρπάξει χρήματα, κοσμήματα, τρεις τραπεζικές κάρτες και την τηλεόραση, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ. Μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και βία κατά υπαλλήλων κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.