Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Φιλαδέλφεια: 16 χρόνια φυλακή στον 31χρονο που βίασε τη baby sitter της κόρης του στη Νέα Φιλαδέλφει

   Ποινή φυλάκισης 16 ετών επέβαλε το δικαστήριο στον 31χρονο βίασε μία 18χρονη μαθήτρια λυκείου τον Μάρτιο του 2022 στη Νέα Φιλαδέλφεια, ό...

  



Ποινή φυλάκισης 16 ετών επέβαλε το δικαστήριο στον 31χρονο βίασε μία 18χρονη μαθήτρια λυκείου τον Μάρτιο του 2022 στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν πήγε να δουλέψει ως baby sitter.

Σύμφωνα με το Star το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθήνων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 31χρονο, ο οποίος βίασε την baby sitter της τρίχρονης κόρης του.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών με το θύμα να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ καθόλη τη διάρκεια της κατάθεσής της δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια του βιαστή της.

Σύμφωνα πάντα με Star, η κοπέλα ανέφερε: «Πήγα να επιστρέψω στο σαλόνι και τότε ο άνδρας βγήκε μπροστά μου κρατώντας ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε προς το μέρος μου και μου είπε “μην φωνάζεις, μην φωνάζεις δεν θα σου κάνω κακό, απλά μην φωνάξεις”. Εγώ τον παρακαλούσα να μη μου κάνει κακό».

«Αυτός έφερνε το μαχαίρι κοντά προς τον θώρακά μου και μου είπε “βγάλε τα ρούχα σου και μην φωνάξεις. Αν φωνάξεις θα σε σφάξω”», είπε στην περιγραφή της σοκάροντας η νεαρή κοπέλα, που στο πλευρό της είχε την οικογένεια και τους φίλους της.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, δεν παρέστη στο δικαστήριο, καθώς, όπως λέει δέχεται απειλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.