Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηράκλειο: 15χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της... αλλά δεν ήταν έτσι τα πράματα...

Ανατροπή με την υπόθεση του καταγγελόμενου βιασμού της 15χρονης από δύο νεαρούς, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, ...





Ανατροπή με την υπόθεση του καταγγελόμενου βιασμού της 15χρονης από δύο νεαρούς, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, που επικαλείται το cretalive, ανακάλεσε τα όσα είχε αποκαλύψει και ομολόγησε ότι είπε ψέματα για να δικαιολογήσει την αργοπορία της στο σπίτι.


Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα κατήγγειλε το διπλό βιασμό του παιδιού της γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Νωρίς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επρόκειτο να συναντήσει μία φίλη της σε κεντρικό σημείο της πόλης. Τη μετέφερε στο κέντρο η γιαγιά της. Οι ώρες περνούσαν και η ανήλικη, η οποία δεν είχε μαζί το κινητό της τηλέφωνο, καθυστερούσε να επιστρέψει στο σπίτι. Έγινε μία διαδικτυακή αναζήτηση μέσω φίλων και γνωστών, μήπως την είχε δει κάποιος.

Η 15χρονη εμφανίστηκε στο σπίτι μετά τις 10 τη νύχτα και έδειχνε να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Έτρεμε και έκλαιγε με λυγμούς. Εκμυστηρεύθηκε στους οικείους της ότι ενώ περίμενε τη φίλη της, την πλησίασαν δύο νεαροί και την απείλησαν για να τους ακολουθήσει. Την οδήγησαν κοντά στο σχολικό συγκρότημα της οδού Μποφόρ και εκεί την κακοποίησαν. Φέρεται να είπε ότι δεν τους γνωρίζει αν και τους έχει δει έξω από το σχολείο της.



Η καταγγελία κινητοποίησε την αρμόδια υπηρεσία, και η ανήλικη κλήθηκε να δώσει κατάθεση μήπως και διαφωτίσει τις έρευνες ως προς τους υπόπτους.


Τελικά, και μετά την επίδειξη κάποιων στοιχείων αλλά και τη φωτογραφία του φίλου της, η 15χρονη φέρεται να ανακάλεσε την αρχική καταγγελία, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε κανένας βιασμός. Αν και σε ό,τι αφορά την αυτόφωρη διαδικασία, αφέθηκε ελεύθερη με εισαγγελική εντολή λόγω ανηλικότητας, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελέα που θα αποφανθεί για τη ποινική μεταχείριση του κοριτσιού..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.