Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έφαγαν» 150 χιλιάδες ευρώ από Ηρακλειώτισσα – Την έπεισαν να επενδύσει σε ταινία με… τον Κιάνου Ρίβς

  Της απέσπασαν περίπου 150 χιλιάδες ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό, λέγοντάς της ότι θα επενδύσει σε ταινία με πρωταγωνιστή τον Κιά...

 



Της απέσπασαν περίπου 150 χιλιάδες ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό, λέγοντάς της ότι θα επενδύσει σε ταινία με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς. Οι δράστες μέσω instagram την προσέγγισαν και κατάφεραν να την πείσουν.

Συγκεκριμένα, μέσω του instagram εμφανίστηκε ένα άτομο που της είπε ο γνωστός ηθοποιός και ότι θα κάνει ταινία και θέλει να κάνει επένδυση εκατομμυρίων. Ότι η ταινία είναι στα σκαριά, αλλά πρέπει φορολογικά να δώσει κάποια χρήματα ο υποτιθέμενος ηθοποιός.

Η γυναίκα από το Ηράκλειο πείστηκε για τη μεγάλη επένδυση! Της δόθηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί και η γυναίκα ηλικίας 55 ετών άρχισε να βάζει χρήματα σε ξένες τράπεζες.

Αρχικά έβαλε 50 χιλιάδες ευρώ, ακολούθησαν κι άλλες καταθέσεις αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Το συνολικό ποσό που έβαλε ήταν 150 χιλιάδες ευρώ!

Από την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι στην απάτη εμπλέκονται 6 άτομα -μια Ελληνίδα και πέντε αλλοδαποί άνδρες- σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία. Η καταγγελία είχε γίνει το 2021!

Πηγή: creta24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.