Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Yeni Safak: Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο η Τουρκία για την.... Τριπολιτσά – «Έγκλημα της Ελλάδας» λένε οι γενοκτόνοι των λαών...!!!

    Η φιλοκυβερνητική Yeni Safak -γιουσουφάκι του Ερντογάν για την ακρίνεια- με ένα προκλητικό άρθρο για την Τριπολιτσά, αναφέρει πως η Του...

   



Η φιλοκυβερνητική Yeni Safak -γιουσουφάκι του Ερντογάν για την ακρίνεια- με ένα προκλητικό άρθρο για την Τριπολιτσά, αναφέρει πως η Τουρκία θα προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο κάνοντας μάλιστα λόγο για «έγκλημα της Ελλάδας κατά της ανθρωπότητας».

Στο κείμενό της η Yeni Safak αναφέρει: «Το έγκλημα της Ελλάδας κατά της ανθρωπότητας, που μετέτρεψε την εξέγερση του 1821 κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας σε σφαγές περισσότερων από 50 χιλιάδων Τούρκων, Εβραίων και Αλβανών στην Τριπολιτσά, οδηγείται στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Ο Ιρφάν Τατλίογλου, Πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικού Κόσμου Yörük Turkmen, δήλωσε ότι έλαβαν υποστήριξη από τα κόμματα που έχουν ομάδα στο Κοινοβούλιο και την Τουρκική Ιστορική Εταιρεία»..

«Θα μετατρέψουμε τις πληροφορίες και τα έγγραφα της σφαγής σε φάκελο και βιβλίο, θα τα παρουσιάσουμε στα διεθνή δικαστήρια και θα φέρουμε στο φως ότι πρόκειται για γενοκτονία, θηριωδία και σφαγή», είπε χαρακτηριστικά ο Ιρφάν Τατλίογλου.
Οι Τούρκοι είχαν προκαλέσει και μέσω του ΥΠΕΞ για την Τριπολιτσά

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προκαλέσει φιλοτεχνώντας έναν χάρτη της Πελοποννήσου απ΄ όπου κυλούσε αίμα από την Τριπολιτσά.

«23 Σεπτεμβρίου 1821. Σφαγή της Τριπολιτσάς. Μια μαύρη κηλίδα στην ιστορία!», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα του τουρκικού ΥΠΕΞ και πρόσθετε: «Αυτή η απάνθρωπη σφαγή είχε ως στόχο να μην αφήσει ούτε έναν Τούρκο να επιβιώσει στην Πελοπόννησο, και έτσι πέρασε στην ιστορία ως μαύρη κηλίδα».

200 years have passed since tens of thousands of Turks were brutally and mercilessly massacred in #Tripolitsa. This inhumane massacre was aimed to not let a single Turk survive in the Peloponnese, and thus it has gone down in history as a black stain. pic.twitter.com/HGLwJbQpUL— Turkish MFA (@MFATurkiye) September 23, 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.