Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα είναι ακόμα πιο stealth ... Rafale: Προγραμματισμός για να πετούν έως το 2060 και να γίνουν σαν τα F-35

Προγραμματισμός για να πετούν έως το 2060 και τι θα μπορούν να κάνουν τα γαλλικά μαχητικά του μέλλοντος. Το μελλοντικό Rafale F5 θα είναι έ...





Προγραμματισμός για να πετούν έως το 2060 και τι θα μπορούν να κάνουν τα γαλλικά μαχητικά του μέλλοντος.

Το μελλοντικό Rafale F5 θα είναι έτοιμο για μάχη στον κυβερνοχώρο καθώς η Dassault προετοιμάζει τις εκδόσεις F4 και F5 για να εξασφαλίσει την επιχειρησιακή του δυνατότητα έως το 2060.



Τα νέα Rafale θα είναι ακόμα πιο stealth ενώ θα διαθέτουν και υπερηχητικά βλήματα. Την ίδια ώρα ο πιλότος θα μπορεί να διαχειρίζεται σμήνη drones.

Κάπως έτσι θα είναι το μέλλον των γαλλικών μαχητικών, σύμφωνα με γαλλικό ρεπορτάζ του bfmtv.com.

Να σημειωθεί πως λόγω της σπονδυλωτής διαρύθμισης των ηλεκτρονικών τους τα ελληνικά Rafale F3 μπορούν να αναβαθμιστούν σε F4 και ακόμα και F5 αν χρειαστεί.

Έτσι, η αναβάθμιση των ελληνικών Rafale στον επόμενο τύπο θεωρείται εύκολη και γρήγορη λόγω του σχεδιασμού των γαλλικών μαχητικών.

Αγοράζοντας η Ελλάδα τα Rafale, αγόρασε μαχητικά τα οποία μπορούν να γίνουν F4 (σ.σ. από το 2025) και στη συνέχεια F5, μία διαδικασία που δεν παρέχει ο ανταγωνισμός.

Μάλιστα θεωρείται ότι τα Rafale, στην έκδοση των F4 θα έχουν δυνατότητες ίδιες με τα μαχητικά 5ης γενιάς F-22 και F-35 (σ.σ. σε κάποια ανώτερες ακόμα και από τα F-35).geostratigika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.