Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και πολύ καλά κάνει... Φοβάται τους ελληνικούς πυραύλους Scalp των Mirage και των Rafale ο Ερντογάν

  Φοβάται τους ελληνικούς Scalp των Mirage και των Rafale ο Ερντογάν γι αυτό και κάνει τις δηλωσεις για τους πυραύλους TYFUN και την Αθήνα....

 



Φοβάται τους ελληνικούς Scalp των Mirage και των Rafale ο Ερντογάν γι αυτό και κάνει τις δηλωσεις για τους πυραύλους TYFUN και την Αθήνα.

Ο Έλληνας ναύαρχος ε.α. Γιάνης Εγκολφόπουλος, μίλησε στο Star, όπου και εξέφρασε την άποψη πως ο βαλλιστικός τουρκικός πύραυλος που φάνηκε στο βίντεο της δοκιμής που δημοσιοποίησαν οι Τούρκοι δεν φαίνεται τεχνικά να διαθέτει τη δυνατότητα (σ.σ. λόγω μεγέθους) να φτάσει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ναύαρχο Εγκολφόπουλο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η Τουρκία στην ουσία φοβούνται τους ελληνικούς πυραύλους Scalp των Mirage και των Rafale και γι αυτό ο Τούρκος πρόεδρος κάνει τις δηλώσεις περί πληγμάτων στην Αθήνα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «θέλει να αποδείξει ότι εσείς οι Έλληνες έχετε πάρει τα Scalp με τα Rafale και με τα Mirage, με τα οποία μπορείτε να μας χτυπήσετε στα 600 – 700 χλμ. από την πατρίδα σας, αλλά έχουμε και εμείς τέτοια».

«Μη και μείνουν πίσω. Είναι μία νοοτροπία», υπογράμμισε ο Γιάννης Εγκολφόπουλος.

«Ο κ. Ερντογάν έκανε αυτή τη δήλωση (σ.σ. περί πλήγματος στην Αθήνα) αφού είχε προηγηθεί η παράκληση προς τον τουρκικό λαό “ψηφίστε με για τελευταία φορά”», συμπλήρωσε ο Έλληνας ναύαρχος ε.α.. geostratigika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.