Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατί λαχτάρισαν οι Τούρκοι με τα Γαλλικά Rafale στην Κύπρο.... Ανήκουστα τουρκικά ψέματα!

Λαχτάρισαν οι Τούρκοι με τα γαλλικά Rafale στην Κύπρο — Συμμετείχαν σε κοινή άσκηση με την Κυπριακή Εθνοφρουρά. Τις τελευταίες ημέρες, μαχ...






Λαχτάρισαν οι Τούρκοι με τα γαλλικά Rafale στην Κύπρο — Συμμετείχαν σε κοινή άσκηση με την Κυπριακή Εθνοφρουρά.

Τις τελευταίες ημέρες, μαχητικά αεροσκάφη Rafale M του Γαλλικού Ναυτικού που πετούσαν από το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle συμμετείχαν σε κοινή άσκηση με την Κυπριακή Αεροπορική Εθνοφρουρά.

Η κινητικότητά τους δεν πέρασε απαρατήρητη από την άλλη πλευρά του Αιγαίου.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε άσκηση αεράμυνας με την επωνυμία ΤΑΜΣ «ΤΑΛΩΣ-2/2022», με τη συμμετοχή συστημάτων αεράμυνας της Διοίκησης Αεροπορίας και αεροσκαφών Rafale, τα οποία επιχειρούσαν από το αεροπλανοφόρο CDG.

Σκοπός της άσκησης, ήταν η εκπαίδευση του προσωπικού αεράμυνας στις τακτικές ανάπτυξης αεροπορικών δυνάμεων, η αύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του επιπέδου τυποποίησης κατά την σχεδίαση και διεξαγωγή αεροπορικών επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της άσκησης ενεργοποιήθηκε το σύστημα αεράμυνας καθώς και το σύστημα αυτοπροστασίας των εγκαταστάσεων της Εθνικής Φρουράς και αξιολογήθηκε η απόδοση του σε ρεαλιστικές συνθήκες αντιμετωπίζοντας σύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη.

Επιπλέον, το προσωπικό εξασκήθηκε στις διαδικασίες τακτικού ελέγχου των όπλων και στη διαβίβαση πληροφοριών καθώς και στις διαδικασίες αεράμυνας του Κέντρου Αεροπορικού Ελέγχου.

Μιλώντας στο Posta.com.tr και απαντώντας μεταξύ άλλων και σε όσους διατείνονται την υπεροχή της χώρα μας ότι ως αεροπορική δύναμη με αεροπλάνα Rafale, ο ειδικός σε θέματα ασφάλειας Coşkun Başbuğ είπε:

Δεν αρκεί η αγορά όπλων και εξοπλισμού. Τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες αυτών που χρησιμοποιούν αυτά τα όπλα είναι σημαντικά. Επειδή οι πιλότοι μας έρχονταν πάντα πρώτοι στους αγώνες του ΝΑΤΟ, οι αγώνες ακυρώθηκαν. Οι αριθμοί μένουν μόνο στα χαρτιά.

Ανήκουστα ψέματα από τους τούρκους...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.