Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου: «Mας πήραν σβάρνα» είπε στον αδερφό του ο 52χρονος – Ξεσπά ο γιος του

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται ο 52χρονος υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Σαρωνικού, που παρασύρθηκε από α...





Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται ο 52χρονος υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Σαρωνικού, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο έπεσε με φόρα επάνω του την στιγμή που προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεταλλικό κάδο στο σταθμευμένο απορριμματοφόρο. Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Σουνίου.

Ο γιος και ο αδερφός του άτυχου 52χρονου περιέγραψαν τις εφιαλτικές στιγμές που ζει η οικογένειά τους. «Ξύπνησε να κάνει τη δουλειά του, να προσφέρει όπως κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια για τον δήμο μας και δεν ξαναγύρισε» λέει, μιλώντας στο STAR, ο γιος του 52χρονου υπαλλήλου καθαριότητας

Περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που ο αδερφός του πήγε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ο κ. Σταμάτης Πρίφτης είπε πως ο 52χρονος είχε τις αισθήσεις του την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο. «Αδερφέ, μας πήραν σβάρνα», κατάφερε να του πει τις κρίσιμες εκείνες στιγμές.

«Πρέπει να σταθούμε όλοι σε αυτή την οικογένεια γιατί ο αδερφός μου έφερνε το μεροκάματο στο σπίτι. Έχει δυο παιδιά που σπουδάζουν, η αποκατάστασή του θα είναι μακροχρόνια θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», συμπληρώνει.

Οι εφιαλτικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο τροχαίο στη Λεωφόρο Σουνίου

Όλα ξεκίνησαν την παραμονή των Χριστουγέννων στον κεντρικό δρόμο της Κερατέας, όταν ο οδηγός του απορριματοφόρου σταμάτησε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Ο 52χρονος κατέβηκε μαζί με τον συνάδελφό του και τοποθέτησαν τον κάδο απορριμμάτων στην ειδική δαγκάνα για να τον αδειάσουν. Τότε ένα σκούρο αυτοκίνητο έπεσε με δύναμη πάνω στον άτυχο 52χρονο.

«Εγώ ήμουν μέσα για να “οπλίσω” την κίνηση για το απορριματοφόρο και το μόνο που πρόλαβα να ακούσω ήταν το “μπαμ”» ανέφερε ο οδηγός του απορριματοφόρου Νίκος Σάνος.

Ο άτυχος υπάλληλος της καθαριότητας έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο και ο οδηγός του απορριματοφόρου έτρεξε να τον βοηθήσει. «Προσπάθησα να του δέσω το σημείο όπου το πόδι του ήταν διαμελισμένο.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ξαδέρφου του 52χρονου

«Είδα τον ξάδερφό μου κάτω και το πρώτο πράγμα που έγινε είναι ότι είδα πως έλειπε ένα κομμάτι από το πόδι του. Τον αγκάλιασα και του είπα “ξάδερφε τι έγινε;”. Μου λέει: “Μητσάρα, ξάδερφε, δεν αισθάνομαι τα πόδια μου”» περιέγραψε ο ξάδερφος του 52χρονου, Δημήτρης Φιλίππου.

Η Τροχαία έχει ήδη στα χέρια της το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες θα βγάλει το τελικό πόρισμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.