Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από την κατεχόμενη Ίμβρο ο Ακάρ συντηρεί το θρασύδειλο αφήγημα του casus belli και την αποκαλεί «προπύργιο της γαλάζιας πατρίδας»

    Σε νέες απειλές, αυτή τη φορά διά στόματος Ακάρ, προχώρησε η Αγκυρα που επαναφέρει και συντηρεί καθημερινά το απαράδεκτο casus belli. ...

   



Σε νέες απειλές, αυτή τη φορά διά στόματος Ακάρ, προχώρησε η Αγκυρα που επαναφέρει και συντηρεί καθημερινά το απαράδεκτο casus belli.

O Υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, σε συνέντευξή του στο κανάλι NTV από την Ίμβρο, δήλωσε ότι η Άγκυρα, «δεν δέχεται την αύξηση των χωρικών υδάτων πέραν των 6 μιλίων» και προειδοποίησε με ιταμό τρόπο ότι «ένα λάθος βήμα ως προς αυτό το ζήτημα θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα».

«Δεν δεχόμαστε την επέκταση των χωρικών υδάτων πάνω από 6 μίλια. Το 1995 ελήφθη μία απόφαση από τη Βουλή, αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι, να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ένα λάθος βήμα ως προς αυτό θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Λέμε στον γείτονά μας, μην ξεχνάτε ότι ένας λάθος υπολογισμός θα προκαλέσει την απάντηση της Άγκυρας», σημείωσε ο Ακάρ και συνέχισε:

«Η Αθήνα κάνει βήματα για να προκαλέσει. Τα νησιά οπλίζονται και πρέπει να λάβουμε προφυλάξεις. Έχουμε πληροφορίες ότι έχει δημιουργηθεί κέντρο logistics και LNG στην Αλεξανδρούπολη».

«Δεν θα επιτρέψουμε παρενοχλήσεις. Δεν αφήσαμε καμία από τις παρενοχλήσεις αναπάντητη. Κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε και στο πεδίο και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, το έχουμε ήδη κάνει άλλωστε. Σίγουρα θα ανταποδώσουμε. Η Ελλάδα προβαίνει σε ανεξέλεγκτες ενέργειες», επεσήμανε ενώ όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του Σκάι, ο Ακάρ χαρακτήρισε την Ιμβρο προπύργιο της «γαλάζιας πατρίδας»…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.