Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι πρώτες δηλώσεις των δικηγόρων του ελεύθερου αστυνομικού μετά την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου!

«Όταν μιλά η Δικαιοσύνη, όλοι οι άλλοι πρέπει να σιωπούν». Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του δικηγόρου του αστυνομικού, έπειτα από την απόφαση τ...





«Όταν μιλά η Δικαιοσύνη, όλοι οι άλλοι πρέπει να σιωπούν». Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του δικηγόρου του αστυνομικού, έπειτα από την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου να αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για την αιματηρή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη, με θύμα τον 16χρονο Ρομά.

Την συγκεκριμένη δήλωση έκανε ο κ. Τερζούδης στους δημοσιογράφους, όπως αναφέρει το thesstoday.

Το σκεπτικό της απόφασης του Δικαστικού Συμβουλίου βασίζεται στο λευκό ποινικό μητρώο του αστυνομικού, στο ότι δεν θεωρείται ύποπτος φυγής, καθώς και ότι δεν είναι ύποπτος για νέες αξιόποινες πράξεις.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως επιβεβαιώθηκε η άποψη του ανακριτή και αρνήθηκε την εφαρμογή της γνωμοδοτήσεως του εισαγγελέα κι έτσι ο αστυνομικός είναι ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγορεύσεως εξόδου από τη χώρα.

«Για άλλη μια φορά και εγώ και ο κύριος Τερζούδης και από μέρους του εντολέα μου θέλουμε να εκφράσουμε τη συντριβή μας για το χαμό του 16χρονου που θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα, ώστε στο μέλλον αντίστοιχα ανώριμα παιδιά, όχι μόνο Ρομά, να αρνούνται την εφαρμογή του νόμου. Είναι δύσκολες στιγμές και αυτό που με ευχαριστεί προσωπικά είναι ότι κάποιοι πρέπει να καταλάβουν, οι οποίοι υποκινούν κινητοποιήσεις ανθρώπων που λειτουργούν συναισθηματικά. Οι δικαστές ούτε εκβιάζονται ούτε φοβούνται στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.