Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΣΕΑ: Με ελληνοτουρκικά και χωρίς κορβέτες η σημερινή συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό

Συνεδριάζει σήμερα στις 11 το πρωί υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Πρόκειται για...





Συνεδριάζει σήμερα στις 11 το πρωί υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ). Πρόκειται για τη τελευταία τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβούλια για το 2022 κατά την οποία αναμένεται να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, θέματα ασφάλειας αλλά και εκκρεμότητες αμυντικών εξοπλιστικών προγραμμάτων.



Στη σημερινή συνεδρίαση δεν πρόκειται να ληφθεί καμία απόφαση για το πρόγραμμα ναυπήγησης νέων κορβετών του Πολεμικού Ναυτικού. Όπως όλα δείχνουν το ζήτημα της προμήθειας των νέων πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού μετακυλίεται, εκτός απροόπτου, για μετά τις εθνικές εκλογές.

Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ αναμένεται να συζητηθούν διεξοδικά οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, μετά τη συνάντηση που είχαν την περασμένη Παρασκευή στις Βρυξέλλες η διπλωματική σύμβουλος του πρωθυπουργού, με τον Ιμπραήμ Καλίν και τον σύμβουλο του Γερμανού Καγκελαρίου, Όλαφ Σολτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.