Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης της οικιακής βοηθού

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της οικιακής βοηθού στην Κρήτη για την οποία είχε σημάνει Missing Alert. Σήμερα, ταυτοποιήθηκε η...





Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της οικιακής βοηθού στην Κρήτη για την οποία είχε σημάνει Missing Alert. Σήμερα, ταυτοποιήθηκε η σορός της ενήλικης γυναίκας, που είχε εντοπιστεί σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε παραλία του Ρεθύμνου, τον Ιούλιο. Η σορός ανήκει στην Νικολίνα Ντιμίτροβα.

Τα αίτια θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση από «Τo Χαμόγελο του Παιδιού», που εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας.



Με την εξαφάνιση της οικιακής βοηθού είχε ασχοληθεί η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα anikolouli.gr, η 50χρονη με καταγωγή από την Βουλγαρία εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Όλο αυτό το διάστημα οι συγγενείς της είχαν την ελπίδα ότι παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας, που είχε, είναι ζωντανή και θα εντοπιστεί.

Δεν έδωσαν όλοι έμφαση στην σορό που εντοπίστηκε στο Ρέθυμνο, γιατί από τον χώρο της ιατροδικαστικής τους είπαν ότι έφερε λάμα στο πόδι από παλαιότερο χειρουργείο κάτι που η οικογένεια πίστευε ότι δεν ίσχυε στην περίπτωση της Νικολίνας. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν, τότε, ότι δεν πρέπει να είναι η δική τους αγνοούμενη, αλλά περίμεναν και εργαστηριακά την απάντηση.

Χρειάστηκε να περάσουν έξι μήνες, ώστε το DNA που είχε δώσει ο γιος της στη Γερμανία, να ανάψει το «φως».

Η άτυχη μητέρα είχε χαθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 22 Ιουνίου. Πιστεύεται ότι πήρε από εκεί το πλοίο της γραμμής για Πειραιά αλλά δεν έφτασε ποτέ. Έπεσε στη θάλασσα και τα ρεύματα την παρέσυραν στο Ρέθυμνο, όπου εντοπίστηκε. Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που είχε εξετάσει την σορό, όταν βρέθηκε, δεν εντοπίστηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.