Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρομά στοχοποιεί αδιακρίτως ΔΙΑΣ για την καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη - «@@@ σκότωσες ένα μικρό παιδί αθώο»

NantiaReport.gr_ Σε αδιακρίτως στοχοποίηση ενστόλων, σε μέσα κοινωνικής δυκτίωσης, προβαίνουν Ρομά, με προτροπή σε ένοπλες επιθέσεις κατά ασ...





NantiaReport.gr_Σε αδιακρίτως στοχοποίηση ενστόλων, σε μέσα κοινωνικής δυκτίωσης, προβαίνουν Ρομά, με προτροπή σε ένοπλες επιθέσεις κατά αστυνομικών, για την καταδίωξη με κατάληξη του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη

Με τον πατέρα του 16χρονου Ρομά Κώστα Φραγκούλη να δηλώνει «Ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια και τα παιδιά του, δεν μου φταίνε σε τίποτα τα παιδιά του. Αλλά θέλω να δικαστεί ο αστυνομικός», μετά την Εισαγγελική προκαταρκτική ότι οι απειλές που είχε εξαπολύσει κατά την οικογένεια του ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης, ομόφυλοί τους συντηρούν την αντιπαράθεση και στοχοποιούν αδιακρίτως αστυνομικούς.

Ρομά της Καρδίτσας με διαμονή στον καταυλισμό του Τυρνάβου, με δημόσια προτροπή σε ομόφυλούς της και “αλληλέγγυους”, με ύβρεις κατά της Αστυνομίας, στοχοποιεί ένστολο Υπηρεσίας της ΕΛΑΣ, ο οποίος δε σχετίζεται με την ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης καθώς υπηρετεί σε άλλη Περιφερειακή Διεύθυνση, υπο0δεικνύοντας τον ψευδώς, ως τον εμπλεκόμενο στην καταδίωξη της Θεσσαλονίκης.

 


«Ο δολοφόνος του 16χρονου που σκότωσε πυροβόλησε στο κεφάλι εν ψυχρώ. Κάντε μία κοινοποίηση παιδιά από το Θεό να το βρει μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι μπάσταρδε σκότωσες ένα μικρό παιδί αθώο επειδή δεν πλήρωσε 20 ευρώ ξέρεις να αφαιρέσεις μία ζωή έκανε ένα λάθος αλλά εσύ πρέπει να φας στη ζωή του να τον σκοτώσεις Αν σκότωναν εσένα τι θα έπαθες η παιδεία σου αλλά τι φταίνε τα παιδιά σου όταν εσύ Είσαι ένας μπάσταρδος»

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr, η αντίδραση του ενστόλου της ΕΛΑΣ, ο οποίος υπηρετεί σε άλλη περιφερειακή Διεύθυνση, και δε σχετίζεται με την καταδίωξη της Θεσσαλονίκης, είδε τις φωτογραφίες του να διακινούνται μεταξύ των Ρομά σε στοχοποίησή τους, και προτίθεται να κινηθεί νομικά και προσφυγή στον Εισαγγελέα για την διαφύλαξη της ατομικής και οικογενειακής του ασφάλειας. .

Στα σχόλια από ομόφυλούς της Ρομά από τον Τύρναβο της Λάρισας, αν και ενημερώνεται ότι η φωτογραφίες που παραθέτει δεν σχετίζονται με το στέλεχος της ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης που συμμετείχε στην καταδίωξη, ωστόσο επιμένει να προτρέπει σε απειλές, «δεν ξέρω αν είναι αυτός …εύχομαι να πάει μέσα……η αν έχει γιος να κάνουν το ίδιο στο παιδί του»

«Εύχομαι μέσα στην καρδιά μου όπως Πληγώθηκα που είμαι τσιγγάνος αυτός που είναι όλο μπάτσους να το πληρώσει μέσα από την καρδιά μου δεκαετίες όπως γράψαμε εμείς για το να έχεις ένα κακό χρόνο φυλακή» παρατίθεται σε σχόλιο της ανάρτησης.

Ενώ άλλος στα σχόλια, αναφέρει, «Δεν είναι αυτός ανεβάσανε κι άλλο» με έναν ακόμα να παραθέτει το τί .. “λένε” χωρίς να έχει πραγματική γνώση, «λενε αυτος ηταν στο πλατιριο και τον κηνηγησαν και αυτος ειχε πολυ ρατζησο για τους τσηγγανους ετσι λενε ολοι»

Σε άλλη επισήμανση στα σχόλια, αναφέρται ότι το εικονιζόμενο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ δεν είναι ο εμπλεκόμενος στο ένοπλο επεισόδιο της καταδίωξης του 16χρονου παραβατικού Ρομά στη Θεσσαλονίκη, «παιδια δεν ειναι αυτος αυτος ειναι *** και το εγκλημα εγινε στην θεσσαλονικη αλλος ειναι μην λετε μ@@@» ενώ και ένας ακόμα επισημαίνει, «Ξέρω σίγουρα ότι δεν είναι αυτός», ωστόσο η Ρομά, εμμένει στην αρχική δημόσια στοχοποίηση των αστυνομικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.