Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το βράδυ του Σαββάτου, 17 Δεκεμβρίου, ένας άνδρας πλησίασε τον εξωτερικό χώρο του ΑΤ στο Αλιβέρι και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, πυροβόλησε μία φορά με την καραμπίνα του. Συναγερμός στο Αλιβέρι: Άγνωστοι πυροβόλησαν το Αστυνομικό τμήμα Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά διαλύθηκε η τζαμαρία στην πρόσοψη του αστυνομικού τμήματος. Στη συνέχεια ο δράστης, τράπηκε σε φυγή, ενώ όπως αναφέρουν πηγές δεν είχε φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον ταυτοποιήσουν από το βιντεοληπτικό υλικό στις κάμερες ασφαλείας τόσο του ΑΤ, όσο και παρακείμενων σπιτιών και καταστημάτων. Θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Το βράδυ του Σαββάτου, 17 Δεκεμβρίου, ένας άνδρας πλησίασε τον εξωτερικό χώρο του ΑΤ στο Αλιβέρι και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες...





Το βράδυ του Σαββάτου, 17 Δεκεμβρίου, ένας άνδρας πλησίασε τον εξωτερικό χώρο του ΑΤ στο Αλιβέρι και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, πυροβόλησε μία φορά με την καραμπίνα του.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά διαλύθηκε η τζαμαρία στην πρόσοψη του αστυνομικού τμήματος. Στη συνέχεια ο δράστης, τράπηκε σε φυγή, ενώ όπως αναφέρουν πηγές δεν είχε φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον ταυτοποιήσουν από το βιντεοληπτικό υλικό στις κάμερες ασφαλείας τόσο του ΑΤ, όσο και παρακείμενων σπιτιών και καταστημάτων.

Θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.