Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο από τη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» δέχονται βροχή από πέτρες!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε -για άλλη μια φορά- το κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές...





Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε -για άλλη μια φορά- το κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις, μετά την πορεία που πραγματοποίησαν για το θάνατο του 16χρονου Ρομά.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 9 το βράδυ πλησίον της πλατείας της Καμάρας, όταν δεκάδες άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ, πέτρες, μάρμαρα και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς που είχαν στήσει φραγμό επί της οδού Εγνατία, στο ύψος του κτηρίου της ΕΥΑΘ, προκειμένου τα άτομα να μη προσεγγίσουν το πανεπιστήμιο και το χρησιμοποιήσουν ως "ορμητήριο".

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων, ενώ επιχείρησε και Αύρα, το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα οπισθοχώρησαν και συνέχισαν τα επεισόδια στα στενά του κέντρου.

Με δεκάδες βόμβες μολότοφ επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο ύψος του Τουρκικού Προξενείου, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν με δακρυγόνα.

Σε βίντεο που κατέγραψε το protothema.gr, φαίνεται η στιγμή που οι ομάδα "Ζ" επιχειρεί να προσεγγίσει τους κουκουλοφόρους, επί της οδού Αγίου Δημητρίου και εκείνοι τους επιτίθενται με πέτρες, μάρμαρα και άλλα αντικείμενα, ενώ στήνουν οδοφράγματα χρησιμοποιώντας κάδους απορριμάτων. Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.