Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλαμάτα: Δύο σημειώματα είχαν αφήσει ο εργολάβος και η εκπαιδευτικός που αυτοκτόνησαν μαζί – Τα νέα στοιχεία

Δύο σημειώματα φέρεται να είχαν αφήσει ο 70χρονος εργολάβος και η 68χρονη εκπαιδευτικός, που εντοπίστηκαν νεκροί στο νταμάρι των Λεϊκων στη...




Δύο σημειώματα φέρεται να είχαν αφήσει ο 70χρονος εργολάβος και η 68χρονη εκπαιδευτικός, που εντοπίστηκαν νεκροί στο νταμάρι των Λεϊκων στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του ζευγαριού εντόπισαν δύο σημειώματα, ένα από τον καθένα. Σε αυτά, μεταξύ άλλων, εξηγούσαν ότι οι λόγοι που τους οδήγησαν στην απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωή τους ήταν οικονομικοί, αλλά και λόγοι υγείας.

Η είδηση για το νεκρό ζευγάρι έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Μεσσηνίας. Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν γρήγορα το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Όλα τα στοιχεία έδειχναν από την αρχή ότι το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μαζί το απονενοημένο βήμα, ο καθένας με διαφορετικό τρόπο.

Η απόλυτη επιβεβαίωση ήρθε, όταν οι αστυνομικοί στο σπίτι τους εντόπισαν τα δύο σημειώματα, στα οποία εξηγούσαν τους λόγους που τους οδήγησαν σ’ αυτή την πράξη.

Στο νταμάρι των Λεϊκων

Ήταν λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι, χθες, όταν γυναίκα που μένει στο ίδιο κτίριο τους αναζήτησε και στο σπίτι τους εντόπισε τα σημειώματα που είχαν αφήσει. Αμέσως κατευθύνθηκε προς το νταμάρι των Λεϊκων. Στο επάνω μέρος, βρήκε το αυτοκίνητο του 70χρονου εργολάβου και της 68χρονης εκπαιδευτικού.

Ήξερε ότι πήγαιναν συχνά στο συγκεκριμένο σημείο και περπατώντας λίγο πιο μακριά από το αυτοκίνητο, βρήκε την γυναίκα πεσμένη στο έδαφος.

Άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Καλαμάτας με τον διοικητή και τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας, αλλά και ασθενοφόρα και δυνάμεις της πυροσβεστικής



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.