Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκαρώνουν χαζά οι μπουνταλάδες... Η τουρκία κάνει λόγο για παρενόχληση αποστολής του ΝΑΤΟ από ελληνικά μαχητικά

Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την Ελλάδα ότι μαχητικά της αεροπλάνα παρενόχλησαν άσκηση του ΝΑΤΟ, στο Αιγαίο εξέδωσε το υπουργείο Άμυνα...






Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την Ελλάδα ότι μαχητικά της αεροπλάνα παρενόχλησαν άσκηση του ΝΑΤΟ, στο Αιγαίο εξέδωσε το υπουργείο Άμυνας, στην Τουρκία.



Στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου αναφέρεται ότι ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική άσκηση του ΝΑΤΟ NEXUS ACE που πραγματοποιήθηκε στο Αιγαίο «παρά τις προσπάθειες των ελληνικών αεροσκαφών να την εμποδίσουν με την απαραίτητη απάντηση που έδωσαν τα αεροσκάφη της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.» Μάλιστα του τουρκικό υπουργείο ανάρτησε ένα βίντεο με τις εικόνες των αεροσκαφών στο έδαφος και στον αέρα.

Η τουρκική ανακοίνωση αναφέρει:

«Τα μαχητικά αεροσκάφη και τα αεροσκάφη στήριξης της Πολεμικής Αεροπορίας μας και το αεροσκάφος AWACS του ΝΑΤΟ πραγματοποίησαν την εκπαιδευτική άσκηση NEXUS ACE σε συντονισμό του ΝΑΤΟ στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου με αμοιβαίο εκπαιδευτικό σκοπό.

Την αποστολή NEXUS ACE του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε σε διεθνή εναέριο χώρο προσπάθησαν να εμποδίσουν τα αεροσκάφη της Ελλάδας αλλά δόθηκε η απαραίτητη απάντηση από τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας μας και η αποστολή του ΝΑΤΟ ολοκληρώθηκε επιτυχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.