Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φτάνει το τέλος τους! Η Ρωσία παζαρεύει την εισβολή της Τουρκίας στη βόρεια Συρία... Στην Άγκυρα ο πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας!

  Σύμφωνα με το τουρκικό διαδικτυακό ειδησεογραφικό πρακτορείο TR724 το οποίο επικαλείται τον τηλεοπτικό σταθμό AlJazeera του Κατάρ, Τούρκο...

 



Σύμφωνα με το τουρκικό διαδικτυακό ειδησεογραφικό πρακτορείο TR724 το οποίο επικαλείται τον τηλεοπτικό σταθμό AlJazeera του Κατάρ, Τούρκοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η Ρωσία έχει θέσει «όρους που σχετίζονται με το Κίεβο» και εάν αυτοί γίνουν δεκτοί, η Μόσχα θα «διευκόλυνε» την εισβολή των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στις περιοχές Τελ Ριφάτ και Άιν αλ-Άραμπ.

«Η Ρωσία έχει καθορίσει τους όρους σχετικά με τη διοίκηση του Κιέβου και παρέδωσε τον σχετικό φάκελο στην τουρκική πλευρά.

Σε αντάλλαγμα, η Μόσχα συμφώνησε να κάνει πολιτικές και στρατιωτικές παραχωρήσεις στην Τουρκία στη βόρεια Συρία.

Ειδικά στις περιοχές του Άιν αλ Αράμπ και Ταλ Ριφάατ στο Χαλέπι, όπου υπάρχουν μέλη των κουρδικών ομάδων «Λαϊκές Δυνάμεις Αυτοάμυνας» (YPG) και «Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις» (SDF).

Τα υφιστάμενα εμπόδια θα αφαιρεθούν, επομένως η επιχείρηση των Τούρκων στρατιωτών θα διευκολυνθεί», ανέφερε το δημοσίευμα.

Στην Άγκυρα ο πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, Μουσταφά Σεντόπ, ο Βιάτσεσλαβ Βολοντίν, Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και η συνοδευτική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία.

Υποδεχόμενος τον Βολοντίν και τη ρωσική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στην επίσημη κατοικία της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Σεντόπ παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των φιλοξενουμένων όπως σημειώνει η ahaber.

Οι Βολοντίν και Σεντόπ προέβησαν σε δηλώσεις επιβεβαιώνοντας τις καλές σχέσεις Τουρκίας και Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ωστόσο, η YeniSafak, η οποία αναφέρεται στην επίσκεψη του επικεφαλής της Ρωσικής Δούμας, τονίζει την επίσκεψη του Ρώσου αξιωματούχου στο προεδρικό μέγαρο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ερντογάν.

Η τουρκική προεδρία δεξιώθηκε τον Βιάτσεσλαβ Βολοντίν στο προεδρικό συγκρότημα, στην οποία παρών ήταν και ο πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, Μουσταφά Σεντόπ.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.