Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στη φυλακή παραμένει η Εύα Καϊλή για ακόμη ένα μήνα – «Ο εισαγγελέας φοβάται για απαγωγή από το Κατάρ» λέει ο δικηγόρος της

  Το δικαστήριο έβγαλε την απόφασή του για την υπόθεση της Εύας Καϊλή για το Qatar gate, με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή να παραμένει στη φυλα...

 



Το δικαστήριο έβγαλε την απόφασή του για την υπόθεση της Εύας Καϊλή για το Qatar gate, με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή να παραμένει στη φυλακή για ακόμη ένα μήνα.

Η ακροαματική διαδικασία της Εύας Καϊλή έγινε κεκλεισμένων των θυρών στις Βρυξέλλες και ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00 (ώρα Ελλάδος), με διάρκεια περίπου μίας ώρας.

Πλέον, η Εύα Καϊλή έχει το περιθώριο να καταθέσει έφεση μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ σε ένα μήνα από σήμερα θα κριθεί εκ νέου η απόφαση για το αν θα παραμείνει ή όχι στη φυλακή.

Λίγη ώρα πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε στον Alpha πως ο εισαγγελέας προέβαλλε το επιχείρημα ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είναι ύποπτη φυγής από τη χώρα, καθώς είναι πιθανό το Κατάρ να στείλει κατασκόπους προκειμένου να την απαγάγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.