Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για τον Μάριο που σκοτώθηκε από σφαίρα Ρομά, δεν κάηκαν καταυλισμοί, αυτοκίνητα, μαγαζιά... Κι αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία!

Στις 8.6.2017 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης, ο Μάριος – Δημήτριος Σουλούκος, μαθητής της Ε΄ τάξης του ...





Στις 8.6.2017 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης, ο Μάριος – Δημήτριος Σουλούκος, μαθητής της Ε΄ τάξης του σχολείου (γεννήθηκε 16.5.2016), ενώ περίμενε την έναρξη της θεατρικής εκδήλωσης, μαζί με τους συμμαθητές του, και ενώ κοντά του βρισκόταν η μητέρα του, η οποία ήταν και δασκάλα του σχολείου, έπεσε αναίσθητος στο προαύλιο του σχολείου, αιμορραγώντας από το πίσω μέρος του κεφαλιού του. 

Ήρθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία», όπου και κατέληξε στις 22:23 την ίδια μέρα...

Από την νεκροψία προέκυψε ότι ο θάνατος του παιδιού προήλθε από αδέσποτη βολίδα όπλου, που του είχε προκαλέσει ωστική βλάβη στον εγκέφαλο. Παρά τις προσπάθειες της ΓΑΔΑ (Τμήμα Ανθρωποκτονιών), εν τούτοις δεν βρέθηκε ποτέ ο δράστης.

Κατόπιν αυτών, η οικογένεια του άτυχου Μάριου κατέθεσε αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου, ζητώντας αποζημίωση λόγω ψυχικής οδύνης, επιρρίπτοντας ευθύνες στο Δημόσιο για την εγκληματική παραμέληση επί μεγάλο χρονικό διάστημα της περιοχής του Μενιδίου, παρά την αυξημένη εγκληματικότητα της περιοχής.

Οι έρευνες εστιάστηκαν σε τέσσερα σπίτια και σε ένα καταυλισμό Ρομά, που βρίσκονται κοντά σε σχολείο. Δεκάδες κάλυκες βρέθηκαν στις αυλές δυο σπιτιών στο Μενίδι κατά τις έρευνες της αστυνομίας για να εντοπίσει από πού έφυγε το βράδυ της Πέμπτης (08/06/2017) η αδέσποτη σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής στον 11χρονο Μάριο, την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου του, ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε ολόκληρο τον καταυλισμό της Αυλίζας.

Οι Ρομά δολοφόνοι του Μάριου δεν βρέθηκαν ποτέ... Κανείς Ρομά δεν ζήτησε συγνώμη για τον θάνατο του Μάριου, δεν κάηκαν αυτοκίνητα Ρομά, δεν κάηκαν καταυλισμοί, δεν προπηλακίστηκαν, δεν... δεν... δεν... Κι αυτά όλα που δεν έγιναν οι Ρομά τα εκλαμβάνουν ως αδυναμία και απαντάνε με τον μοναδικό τρόπο που όλοι γνωρίζουμε...

Ταυτόχρονα για τον θάνατο του Μάριου, ήταν εξαφανισμένοι όλοι οι "ευαισθητούληδες", "αλληλέγγυοι", συμπαραστάτες της ανομίας και υποκινητές του χάους, που σήμερα περιδιαβαίνουν τα κανάλια και ρίχνουν λάδι στην φωτιά παρακινούμενοι από το μίσος τους για το Ελληνικό Κράτος και την Αστυνομία, το οποίο περιτυλίγουν με ψέυτικες κραυγές για "δημοκρατία" και "διακαιώματα"...

Κι αυτό κάποτε πρέπει να σταματήσει, με το καλό ή με το κακό...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.