Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάμε για άλλα... Ο Ακάρ απέρριψε αίτημα των ΗΠΑ και προειδοποίησε τους Αμερικανούς στρατιωτικούς στη Συρία να... προσέχουν την τουρκική αεροπορία!

Ευθεία σύγκρουση Τούρκων και Αμερικανών έχουμε με αφορμή την δήλωση του αμερικανικού Πενταγώνου που καθιστά υπεύθυνους τους Τούρκους σε περ...





Ευθεία σύγκρουση Τούρκων και Αμερικανών έχουμε με αφορμή την δήλωση του αμερικανικού Πενταγώνου που καθιστά υπεύθυνους τους Τούρκους σε περίπτωση χερσαίας εισβολής στην Συρία.

Μετά την συνομιλία του Αμερικανού ΥΠΑΜ Ώστιν και του Τούρκου ομολόγου του Χ. Ακάρ το ζήτημα της τουρκικής χερσαίας εισβολής όχι μόνο δεν λύθηκε, αλλά οι Αμερικανοί φέρονται να δέχθηκαν και ...προειδοποιήσεις από την Άγκυρα.


Ο Τούρκους υπουργός άμυνας δήλωσε πριν λίγο : “Οι Αμερικανοί μας ζήτησαν να επανεξετάσουμε μια πιθανή στρατιωτική χερσαία επιχείρηση κατά της τρομοκρατίας στην βόρεια Συρία και σε απάντηση τους ζητήσαμε να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους ( αεροσκάφη F-16).

Υπενθυμίζεται στους Αμερικανούς αξιωματούχους να μην χρησιμοποιούν τις δικές τους σημαίες και στολές με τρόπο που να τους καθιστά δύσκολο να ξεχωρίζουν από τους τρομοκράτες, καθώς και να λαμβάνουν τις απαραίτητες προειδοποιήσεις για να τερματίσουν τελικά όλους τους δεσμούς με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Η Τουρκία έχει προειδοποιήσει τους συμμάχους της να μην υποστηρίζουν την τρομοκρατική οργάνωση PKK/KCK/YPG για οποιονδήποτε λόγο, ακόμη και με το πρόσχημα της καταπολέμησης του DEASH/ISIS”.

Πρόκειται για σαφή δήλωση που στοχοποιεί την αμερικανική στρατιωτική παρουσία στην Συρία, σε συνδυασμό με τις σχέσεις ΗΠΑ και Σύριων Κούρδων του YPG.

Το πιο σοβαρό είναι ότι η Άγκυρα και το καθεστώς Ερντογάν προειδοποιεί Αμερικανούς στρατιωτικούς να ….προσέχουν διότι μπορεί να γίνουν στόχος της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.

Υπενθυμίζουμε ότι 60 Τούρκοι στρατιωτικοί είχαν χτυπηθεί στην Συρία πριν 2 χρόνια, καθώς βρισκόντουσαν μαζί με Τζιχαντιστές κοντά στο Ιντλίμπ.

Τώρα η τουρκική πλευρά θέλει να κάνει το ίδιο με Αμερικανούς στρατιωτικούς προτρέποντας τους να μην βρίσκονται κοντά σε Κούρδους του YPG ΣΤΗΝ Συρία. pentapostagma.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.