Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρέθηκε ο αλβανός «ποντικός» που διέρρηξε το ξωκλήσι του Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα

Το ξωκλήσι του Αγίου Παϊσίου, που είναι φτιαγμένο μέσα στον κορμό ενός δέντρου στην περιοχή Αγία Βαρβάρα της Κόνιτσας, είχε προσπαθήσει να ...





Το ξωκλήσι του Αγίου Παϊσίου, που είναι φτιαγμένο μέσα στον κορμό ενός δέντρου στην περιοχή Αγία Βαρβάρα της Κόνιτσας, είχε προσπαθήσει να λεηλατήσει ένας άγνωστος στο διάστημα μεταξύ 27 και 30 Μαρτίου προκαλώντας φθορές σε ένα εσωτερικό σιδερένιο ερμάριο και σε ένα μικρό τμήμα του δέντρου.



Ύστερα από πολύμηνες έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος, αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης που αποπειράθηκε να κλέψει αντικείμενα από την "δεντροκκλησιά" του Αγίου Παϊσίου ήταν ένας Αλβανός. Μάλιστα, τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν και για την διάρρηξη μιας εξοχικής κατοικίας στον Αμάραντο της Κόνιτσας, της οποίας την πόρτα είχε παραβιάσει στο διάστημα από τις 20 Φεβρουαρίου ως τις 21 Απριλίου και είχε κλέψει είδη ρουχισμού.

Ο αλλοδαπός "ποντικός" δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει προ πολλού το χρονικό όριο του αυτοφώρου. Ωστόσο, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα κλοπής, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων και η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξιχνιαστεί τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες διαρρήξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.