Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με εντολή Ερντογάν λάσπη ανευ προηγουμένου και βρώμικες επιθέσεις εναντίον του γερουσιαστή Μενέντεζ και της συζύγου του

hellasjournal.com_Αήθη επίθεση εναντίον του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ και της συζύγου του, εξαπέλυσαν τα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωση...

hellasjournal.com_Αήθη επίθεση εναντίον του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ και της συζύγου του, εξαπέλυσαν τα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με ψευδείς αναφορές και ισχυρισμούς, που πάνω απ΄ όλα προσβάλουν τους ίδιους τους Τούρκους.

Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να την βρουν ο διεφθαρμένος και αυταρχικός Ταγίπ Ερντογάν, που σίγουρα διέταξε την επίθεση, και τα τσιράκια του στην ισλαμική κυβέρνηση και στο ισλαμικό του κόμμα, το AKP.

Οι Τούρκοι αναγνωρίζουν την πικρή πραγματικότητα γι’ αυτούς, ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την αγορά από την Τουρκία των αμερικανικών μαχητικών F-16 είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, αλλά προχωρούν και ισχυρίζονται ότι είναι εύκολο να τον εξουδετερώσουν χρησιμοποιώντας ένα δήθεν σκάνδαλο της συζύγου του, το 2019, όταν δεν ήταν παντρεμένοι.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει την αισχρότητα του τουρκικού καθεστώτος, το οποίο μπορεί να φτάσει στο έσχατο σημείο βρώμικης προπαγάνδας και να κυλιστεί στις λάσπες για να πλήξει τον φιλέλληνα νομοθέτη.

Ο Özay Şendir, άνθρωπος του Ερντογάν έγραψε στην εφημερίδα Milliyet ένα λιβελλογράφημα εναντίον του κ. Μενέντεζ και της συζύγου του, Ναντίν, με τίτλο «Το εμπόδιο Menendez ξεπερνιέται εύκολα για τα F-16».

Κούνια που τον κούναγε τον άνθρωπο του Ερντογαν, που κάνει και τον …ανεξάρτητο σχολιαστη…

Πρώτον, δεν υπάρχει κάποιο νέο «σκάνδαλο» και

Δεύτερον την προηγούμενη δικαστική υπόθεση, που ξεκίνησε εναντίον του η κυβέρνηση του Μπάρακ Ομπάμα, την κέρδισε.

Ο τότε Δημοκρατικός πρόεδρος θύμωσε επειδή ο Δημοκρατικός γερουσιαστής δεν συμφώνησε με τις επιλογές του για τη Συρία, την Κούβα, και το Ιράν. Δεν τον ακολούθησε στις λάθος επιλογές του και ο κ. Ομπάμα προσπάθησε να τον τιμωρήσει.

Έχασε, όπως θα χάσει και ο Ερντογάν. Και φανταστείτε ότι όταν ο κ. Ομπάμα εξελέγη γερουσιαστής για την πολιτεία του Ιλινόις βοηθήθηκε αφάνταστα από τον κ. Μενέντεζ και την Ομογένεια.

Αν οι Τούρκοι νομίζουν ότι με τέτοια άθλια μέσα θα αναγκάσουν τον κ. Μενέντεζ να επιτρέψει την αγορά των F-16, κοιμούνται τον ύπνο του …«δικαίου». Ο γερουσιαστής είναι τόσο θυμωμένος, που πιστεύω ότι θα επιτεθεί με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεση του εναντίον του Ερντογάν.

Σίγουρα, και οι όποιοι νομοθέτες είχαν δεύτερες σκέψεις και έκλιναν προς την υποστήριξη της Τουρκίας, μετά την επίθεση εναντίον της συζύγου του γερουσιαστή, θα αλλάξουν απόφαση. Θα μου το θυμηθείτε.

Οι πληροφορίες που έχει η ιστοσελίδα μας από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο ισλαμιστής πρέσβης της Τουρκίας, αυτή η περίεργη μουσίτσα, ισχυρίζεται σε διάφορους κύκλους της Ουάσιγκτον ότι ο «γερουσιαστής έχει (δήθεν) τελειώσει».

Ισχυρίζεται ακόμα ότι δήθεν έχει πληροφορίες μέσα από την κυβέρνηση Μπάιντεν, ότι ο κ. Μενέντεζ θα πάψει να είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί. Όλα τα παραπάνω είναι fake news. Ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του ισλαμιστή πρέσβη της Τουρκίας.

Όπως καταλαβαίνει ο καθένας, οι Τούρκοι ξεκίνησαν ένα άνευ προηγουμένου πόλεμο εναντίον του κ. Μενέντεζ, ο οποίος έχει αντέξει και πιο βρώμικες επιθέσεις.

Η Ομογένεια, που στέκεται στο πλευρό του, πρέπει να κινητοποιηθεί περισσότερο και να προστατεύσει τον φιλέλληνα γερουσιαστή. Άλλωστε, ήδη ανακοίνωσε την απόφαση του: Θα καταθέσει βέτο και θα σταματήσει την πώληση των F-16 στην κατοχική Τουρκίa. Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.