Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έτσι δουλεύουν οι τούρκοι... Πόρνες πρακτόρισσες του τουρκικού στρατού - Τούρκοι πράκτορες στα νυχτερινά κέντρα και «συνοδοί» ομοφυλοφίλων!

   Σίγουρα δεν πρόκειται για τυχαία επιλογή του Ερντογάν, ο οποίος διάλεξε τον Metin Feyzioğlu, έναν αντιδυτικό, νεοεθνικιστή δικηγόρο που δ...

 


 Σίγουρα δεν πρόκειται για τυχαία επιλογή του Ερντογάν, ο οποίος διάλεξε τον Metin Feyzioğlu, έναν αντιδυτικό, νεοεθνικιστή δικηγόρο που δεν έχει καμία εμπειρία στη διπλωματία, ως νέο απεσταλμένο στο ελεγχόμενο από την Τουρκία κατεχόμενο τμήμα του νησιού.

Πίσω από αυτό κρύβεται μια καλά μελετημένη, σκοτεινή πλεκτάνη, δεδομένου ότι ο Fe-yzioğlu συνδέεται εδώ και καιρό με τις σκοτεινές δυνάμεις των νεοεθνικιστικών (Ulu-salcı) δικτύων που αρέσκονται να δρουν πέρα από το πεδίο του νόμου και στο παρελθόν ενοχοποιήθηκαν για δολοφονίες, συνωμοσίες και σχέδια που κατά καιρούς είχαν ως στόχο μη μουσουλμάνους στην Τουρκία.

Ο Feyzioğlu έχει μακρά πορεία με τους νεοεθνικιστές, βοήθησε τον Ερντογάν να μετατρέψει το δικαστικό σώμα σε πολιτικό εργαλείο το 2014 και διεκδίκησε με επιτυχία την απελευθέρωση διαβόητων προσώπων που συνωμοτούσαν εναντίον της Δύσης και των συμφερόντων του ΝΑΤΟ στην Τουρκία

Αυτούς διέσωσε ο Feyzioğlu.

Το μυστικό εγχειρίδιο για το πώς οι νεοεθνικιστές χρησιμοποιούν το ψευδοκράτος για τους στόχους τους, αποκαλύφθηκε σε μια δικαστική υπόθεση το 2011, όταν η αστυνομία της δυτικής επαρχίας της Σμύρνης άρχισε να ερευνά μια καταγγελία για ένα κύκλωμα πορνείας, για να ανακαλύψει ένα εξελιγμένο δίκτυο κατασκοπείας και εκβιασμών, όπου συνοδοί πολυτελείας χρησιμοποιούνταν για την παγίδευση ανθρώπων και την απόσπαση σημαντικών πληροφοριών.

Καθώς η έρευνα προχωρούσε, προέκυψε η ενοχοποίηση όχι μόνο δεκάδων στρατιωτικών, αλλά και πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών, αστυνομικών, διπλωματών και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων. Το δίκτυο στόχευε επίσης σε αξιωματικούς από κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένων Αμε-ρικανών που είχαν τοποθετηθεί στις εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη.

Ένα από τα βασικά έγγραφα που κατασχέθηκαν από τους υπόπτους περιείχε μια λεπτομερή μυστική επιχείρηση στο ψευδοκράτος, που παρέχει ένα σχέδιο για το πώς ο πρόεδρος Ερντογάν και οι εθνικιστές/νεοεθνικιστές συνεργάτες του χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τα κατεχόμενα για την προώθηση των πολιτικών τους στόχων

Το σχέδιο μετατροπής των κατεχομένων σε στρατηγείο «εγκλήματος και αμαρτίας»

Το Ψευδοκράτος χρησιμοποιήθηκε -όπως και πολλές φορές στο παρελθόν- ως εφαλτήριο για την υποστήριξη προς το καθεστώς Ερντογάν και τους /εθνικιστές νεοεθνικιστές συνεργάτες του, για να κάμψουν τις αντιστάσεις εντός της τουρκικής γραφειοκρατίας και του μπλοκ της αντιπολιτεύσεως και να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το αποκαλυφθέν σχέδιο για την Κύπρο δίνει μια σαφή εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε. Το σχέδιο  βρισκόταν μεταξύ άλλων που ανακαλύφθηκαν σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο με το όνομα Pandora σε έναν σκληρό δίσκο που κατασχέθηκε κατά την εκτέλεση εντάλματος έρευνας και κατάσχεσης στο εξοχικό σπίτι του κύριου υπόπτου, επικεφαλής του οργανωμένου εγκλήματος Bilgin Özkaynak, στις 9 Μαΐου 2012.

Το αρχείο powerpoint, με την ονομασία "KKTC Yapı.pptx", προετοιμάστηκε από τον Eray Ercan, τότε υπολοχαγό και τώρα συνταγματάρχη του στρατού. «Η Κύπρος είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος για εμάς. Μπορούμε εύκολα να κάνουμε ό,τι θέλουμε εδώ χωρίς να μας εμποδίζει η αστυνομία ή η δικαιοσύνη», κατέληγε το έγγραφο στο κεφάλαιο με τίτλο Κυπριακές ευκαιρίες.

Το έγγραφο υποβλήθηκε για έλεγχο στον πρώην συνταγματάρχη Coşkun Başbuğ, με το κωδικό όνομα Coco, ο οποίος ήταν στη στρατιωτική αντικατασκοπεία και άρχισε να εργάζεται ως αναπληρωτής του Özkaynak μετά τη συνταξιοδότησή του. Ο Ercan εκθέτει τις τρέχουσες επιχειρήσεις στην Κύπρο, αποκαλύπτοντας τις ταυτότητες των περιουσιακών τους στοιχείων και κάνοντας συστάσεις για το πώς μπορούν να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους.

Ναρκωτικά, σεξ και αλκοόλ

Αναφέροντας ότι τα ναρκωτικά, το παράνομο σεξ και το αλκοόλ είναι ευρέως διαδεδομένα στην Κύπρο, ο Ercan είπε ότι το περιβάλλον είναι ώριμο για επιχειρήσεις που στοχεύουν εξέχουσες προσωπικότητες, γραφειοκράτες, ακαδημαϊκούς και πλούσιους ανθρώπους. Είπε ότι τα νυχτερινά κέντρα όπως τα Playboy, Sexylady, Lipstick, Crazy & Kings, Yakamoz και Mexico, όπου εργάζονται γυναίκες που διακινούνται από ξένες χώρες, ήταν οι σημαντικότεροι χώροι για παράνομο σεξ. Τα ναρκωτικά ήταν επίσης διαθέσιμα σε νυ-χτερινά κέντρα και μπαρ.

Κύλωμα πορνείας σε ξενοδοχεία και πανεπιστήμια των κατεχομένων, ελεγχόμενο από τους νεοεθνικιστές

Μια VIP υπηρεσία σεξ παρέχονταν σε ξενοδοχεία, με το έγγραφο να κατονομάζει μέρη στα κατεχόμενα όπως το Merit, το Cratos, το Jasmine Court και το GoldenTulip ως ξενοδοχεία όπου η νεοεθνικιστική ομάδα είχε τη δική της ομάδα συνοδών. Ο τζόγος είναι επίσης ένας άλλος πόλος έλξης στα ξενοδοχεία και σχεδόν όλοι οι αξιωματικοί της τουρκικής στρατιωτικής φρουράς στο νησί παίζουν τυχερά παιχνίδια, παρόλο που οι στρατιωτικοί κανονισμοί απαγορεύουν μια τέτοια δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ένα παρόμοιο κύκλωμα σεξ υπήρχε επίσης στα πανεπιστήμια, ιδίως στο παράνομο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Κερύνειας και αυτό Πανεπιστήμιο της Εγγύς Ανατολής

Ολόκληρη η επιχείρηση στο νησί διοικούνταν από τον συνταγματάρχη Fikret Haluk Vergül, ο οποίος επέβλεπε ομάδες που εργάζονταν σε νυχτερινά κέντρα, ξενοδοχεία και πανεπιστήμια. Υπό την εποπτεία του, μια ειδική ομάδα συνοδείας VIP διοικούνταν από τον σ-υνταγματάρχη Birol Kahraman. Ο Vergül αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον στρατό το 2014 και στη συνέχεια άρχισε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Τις ομάδες συνοδών στα πανεπιστήμια διηύθυνε ο συνταγματάρχης Reşat Timuçin Özkan, ο οποίος παρείχε ειδικές υπηρεσίες σε πελάτες που ήθελαν να κάνουν σεξ με ανήλικα κορίτσια. Οι ομάδες συνοδών σε νυχτερινά κέντρα διοικούνταν από τον συνταγματάρχη Kahraman.

Πόρνες πρακτόρισσες του τουρκικού στρατού

Ο λοχαγός Ümit Topaloğlu διηύθυνε μια ομά-δα που ονομαζόταν «ειδική» και αποτελούνταν από τέσσερις γυναίκες πράκτορες που εργάζονταν για τον τουρκικό στρατό στην Κύπρο. Οι πιο πολύτιμες πληροφορίες λαμβάνονταν από αυτή την ομάδα λόγω της εύ-κολης πρόσβασής τους σε στρατιωτικές ε-γκαταστάσεις και προσωπικό, σύμφωνα με σημείωση που περιέχεται στο έγγραφο.

Πράκτορες στα νυχτερινά κέντρα και "συνοδοί" ομοφυλοφίλων

Ένα άλλο σχέδιο ήταν να διεισδύσουν στο προσωπικό ασφαλείας, καθώς και σε ομάδες πληροφορικής άλλων νυχτερινών κέντρων και να τοποθετήσουν πράκτορες που θα εργάζονταν για το κύκλωμακαι θα μετέφεραν υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης για να εκβιάζουν τα θύματα. Στο στόχαστρο μπήκαν επίσης οι λίστες κρατήσεων ξενοδοχείων, ώστε η συμμορία να γνωρίζει εκ των προτέρων ποιοι θα έρχονταν να μείνουν σε ξενοδοχεία και να προετοιμάσει τα σχέδιά της για να τους παγιδεύσει. Το κύκλωμα σχεδίαζε να προσθέσει ειδικές ομάδες συνοδών ομοφυλόφιλων και ανδρών για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικά αιτήματα ανάλογα με τις προτιμήσεις των ανθρώπων που στοχοποιούνταν.

Το έγγραφο προειδοποιούσε ότι το κύκλωμα έπρεπε να φυτέψει τους ανθρώπους του για να εργαστούν στις τάξεις της Κεντρικής Διοίκησης (Merkez Komutanlıkları), ώστε να γνωρίζουν για τις επιδρομές και τους ελέγχους που πραγματοποιεί η στρατιωτική αστυνομία (Merkez Komutanlığı Askeri İnzibat Taburu) πριν πραγματοποιηθούν. Μεταξύ των χιλιάδων σελίδων απόρρητων εγγράφων που κατάφερε να έχει το κύκλωμα αυ-τό, ήταν απόρρητα έγγραφα του ΝΑΤΟ και του FBI, τα οποία μοιράστηκαν με την τουρκική κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικό όμως είναι πως η κυβέρνηση Ερντογάν τιμώρησε τους εισαγγελείς και τους αρχηγούς της αστυνομίας που αποκάλυψαν το κύκλωμα και ερεύνησαν τις δραστηριότητές του. Οι περισσότεροι από τους ερευνητές που συμμετείχαν στην αποκάλυψη της συμμορίας είτε εκκαθαρίστηκαν είτε φυλακίστηκαν από την κυβέρνηση.

Ο Başbuğ, ο οποίος ήταν το νούμερο δύο της ομάδας και διηύθυνε τις επιχειρήσεις στην Κύπρο, είναι τώρα τακτικός σχολιαστής στο ειδησεογραφικό δίκτυο A-Haber, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του προέδρου.

Εκτοξεύει αντιδυτικές ιδέες, κατηγορώντας τις ΗΠΑ για ό,τι πάει στραβά στην Τουρκία και υποστηρίζοντας μάλιστα πίσω από την πανδημία του κορωνοϊού κρύβεται μια εβραϊκή συνομωσία.

Ο Feyzioğlu, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διάσωση των προσώπων που εμπλέκονταν στο κύκλωμα αυτό, είναι τώρα πρεσβευτής της Τουρκίας στο Ψευδοκράτος. Αυτό είναι σίγουρα άσχημα νέα για τον νόμο και την τάξη στο διαιρεμένο νησί, το οποίο πιθανότατα θα δει προκλητικές εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τους ε-θνικιστές, τους νεοεθνικιστές και τον πολιτικό τους αφέντη, τον πρόεδρο Ερντογάν.

*του Αμπντουλάχ ΜποζκούρτΔεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.