Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ακάρ : «Είναι απαράδεκτο (οι Έλληνες) να πάνε πάνω από τα έξι μίλια»…

  Ο Ακάρ κληθείς να σχολιάσει ειδήσεις στον ελληνικό τύπο που αναφέρουν ότι η Ελλάδα θα επιχειρήσει να διευρύνει τα χωρικά της ύδατα είπε :...

 



Ο Ακάρ κληθείς να σχολιάσει ειδήσεις στον ελληνικό τύπο που αναφέρουν ότι η Ελλάδα θα επιχειρήσει να διευρύνει τα χωρικά της ύδατα είπε :

“Είναι απαράδεκτο να πάνε πάνω από τα έξι μίλια. Υπάρχουν τα μαθηματικά, η λογική και το μυαλό. Μιλάτε για μία Τουρκία με ακτογραμμή υπεράνω των 1.700 km η οποία θα πρέπει να ζητά την άδειά σας για να βγει σε διεθνή ύδατα. Ποια λογική θα το δεχόταν αυτό ; Χωρικά ύδατα 6 μίλια, εναέριος χώρος 10 μίλια. Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο παράδειγμα στον κόσμο. Μιλάτε για δίκαιο, δικαιώματα και διεθνείς συμφωνίες αλλά εσείς δεν τις τηρείτε. Σε αυτό το θέμα δυστυχώς υπάρχουν προβοκάτσιες, επιμονή, γινάτι και σαμποτάζ στην ειρήνη και τις συμφωνίες. Κάποιοι σαμποτάρουν”.

Ο Ακάρ αναφερόμενος στην αγάπη για τους εξοπλισμούς στην Ελλάδα είπε : ” Πιστεύουν πως αγοράζοντας ληγμένα όπλα και εξοπλισμούς θα επικρατήσουν κατά της Τουρκίας. Αυτό είναι λάθος. Αυτά είναι λίγα ενάντια στην Τουρκία αλλά είναι υπερβολικά για την άμυνα. ”

Ο Ακάρ ερωτηθείς σχετικά με τις δραστηριότητες των ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο και την εκ μέρους τους συσσώρευση οπλισμού στην Ελλάδα, ανέφερε πως οι ΗΠΑ διαθέτουν εκεί 9 βάσεις. Ο Ακάρ είπε πως σχεδιάζεται η Αλεξανδρούπολη να καταστεί κέντρο LNG και μεταφορών και είπε : ” Αυτό λέγεται. Ωστόσο το θέμα της άμυνας και της ασφάλειας είναι επίσης θέμα παρακολούθησης και πρόληψης. Αυτό που περιγράφεται και αυτό που λέγεται, είναι αυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλο τρόπο ; Μπορεί. Τότε θα παρακολουθείτε και θα παίρνετε τα προληπτικά μέτρα σας”. tourkikanea.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.