Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλεξανδρούπολη: Ύποπτες κινήσεις -πριν την φωτιά- έχει καταγράψει κάμερα στον υπαίθριους χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου “Δημόκριτος”

Οι κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, έχουν καταγράψει ύποπτες κινήσεις ελάχιστα πριν εκδηλωθεί η φωτιά που...





Οι κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, έχουν καταγράψει ύποπτες κινήσεις ελάχιστα πριν εκδηλωθεί η φωτιά που προκάλεσε την καταστροφή σε 12σταθμευμενα οχήματα



Από τα πρώτα ευρήματα στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων στο αεροδρόμιο”Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης (25/12-00.20) εντοπίζονται υπολείμματα εύφλεκτου υγρού, στο οποίο πιθανώς να οφείλεται η ακαριαία επέκταση της πυρκαγιάς.

Σε βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιοποίησε το evrosonline διακρίνονται τρία άτομα να απομακρύνονται από το χώρο τρέχοντας. Το περιεχόμενο της εγγραφής του βίντεο, εξεταζεται προκειμένου να ταυτοποιηθούν και να κληθούν ως ύποπτοι να εξετασθούν για την υπόθεση οι τρείς άνδρες που έχουν καταγράψει.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:11

 


Από τις Αρχές εκτιμάται ότι ο στόχος του εμπρησμού ήταν σταθμευμένο όχημα στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης, ωστόσο λόγω της ποσότητας του εύφλεκτου υγρού και την μικρής απόστασης μεταξύ των σταθμευμένων οχημάτων, η φωτιά επεκτάθηκε και προκάλεσε ολική καταστροφή σε 12οχήματα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και του Ανακριτικού του Πυροσβεστικού Σώματος .


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.